
Κακοκαιρία Elias: Πλημμύρισαν ξανά οι δρόμοι στα Τρίκαλα, μεγάλες οι ζημιές στην Αχαΐα – Βίντεο και φωτογραφίες
Η βροχή δεν είναι διαρκής αλλά έχουν προκληθεί πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο – Τι προβλέπει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για τις επόμενες ώρες
Σαρωτικό είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias από τη χώρα, λίγες μόλις ημέρες μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel από τη Θεσσαλία.
Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο, πολλά είναι τα προβλήματα στα Τρίκαλα με δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια από το νερό που έχει πέσει. Σύμφωνα με το trikaladay.gr, στα ορεινά των Δήμων Πύλης και Μετεώρων μεταφέρεται η αγωνία των Αρχών καθώς έχουν σημειωθεί πολλές καταπτώσεις βράχων και χωμάτων ενώ όπως είπε στο τοπικό μέσο, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης οι βροχοπτώσεις προκάλεσαν προβλήματα στο πρεινό οδικό δίκτυο του νομού λόγω κατολισθήσεων. Αντίθετα στα πεδινά του νομού η στάθμη των νερών των ποταμών είναι σε φυσιολογικά όρια και προς στιγμήν δεν έχουν προκληθεί σοβαρά προβλήματα, εκτός από κάποιους πλημμυρισμένους δρόμους και υπόγεια.
Το θετικό είναι ότι η βροχή δεν είναι διαρκής.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! > https://www.protothema.gr/greece/article/1416678/kakokairia-elias-plimmurisan-xana-oi-dromoi-sta-trikala-megales-oi-zimies-stin-ahaia-video-kai-fotografies/