Home ΔΙΕΘΝΗ Ο Μπάιντεν χρησιμοποιεί τους NY Times για να στείλει στον Ζελένσκι ένα δυσάρεστο μήνυμα, τον οποίον αδειάζει σιγά-σιγά το αμερικανικό πολιτικό Κατεστημένο!!!

Ο Μπάιντεν χρησιμοποιεί τους NY Times για να στείλει στον Ζελένσκι ένα δυσάρεστο μήνυμα, τον οποίον αδειάζει σιγά-σιγά το αμερικανικό πολιτικό Κατεστημένο!!!

by _
0 comment 97 views
Biden Uses NY Times To Send Zelensky An Unpleasant…
Biden Uses NY Times To Send Zelensky An Unpleasant…

Ο Μπάιντεν χρησιμοποιεί τους NY Times για να στείλει στον Ζελένσκι ένα δυσάρεστο μήνυμα, τον οποίον αδειάζει σιγά-σιγά το αμερικανικό πολιτικό Κατεστημένο!!!

Αν δεν το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, η Κυβέρνηση είναι σαν το θέατρο Καμπούκι — δηλαδή, είναι ένα γεγονός που χαρακτηρίζεται περισσότερο από επιδείξεις παρά από περιεχόμενο. Ο βασιλιάς της κοκαΐνης του Κιέβου, Volodymyr Zelensky, έφτασε χθες το βράδυ στη Νέα Υόρκη περιμένοντας να τον χαιρετίσουν, για άλλη μια φορά, ως τη μετενσάρκωση του Τσόρτσιλ. Παρά τις ευχάριστες στιγμές στο αεροδρόμιο JFK, ο Ζελένσκι εμπρόκειτο να εισπράξει ένα εκκωφαντικό ξύπνημα. Η πρωινή έκδοση των New York Times έδωσε μεγάλη γροθιά με την εκρηκτική αναφορά της με τίτλο «Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ουκρανικός πύραυλος προκάλεσε τραγωδία στην αγορά» (“Evidence Suggests Ukrainian Missile Caused Market Tragedy”):

Στις 6 Σεπτεμβρίου, μια επίθεση με πύραυλο έπληξε την Κοστιαντίνιβκα, μια πόλη στην περιοχή του Ντόνετσκ που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Ο πύραυλος έπληξε μια πολυσύχναστη αγορά της πόλης στις 14:04. τοπική ώρα, με 16 νεκρούς και 33 τραυματίες. Φωτογραφίες και βίντεο από τα επακόλουθα της απεργίας  κυκλοφορσαν διάφορα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως. . . .

Ωστόσο, στοιχεία που συνέλεξαν και αναλύθηκαν από τους New York Times, συμπεριλαμβανομένων θραυσμάτων πυραύλων, δορυφορικών εικόνων, μαρυριών αυτώπτων μαρτύρων και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποδηλώνουν έντονα ότι το καταστροφικό χτύπημα ήταν το αποτέλεσμα ενός λανθασμένου ουκρανικού πυραύλου αεράμυνας που εκτοξεύτηκε από ένα σύστημα εκτόξευσης Buk.

Περαιτέρω στοιχεία αποκαλύπτουν ότι λίγα λεπτά πριν από το χτύπημα, ο ουκρανικός στρατός εκτόξευσε δύο πυραύλους εδάφους-αέρος προς το ρωσικό μέτωπο από την πόλη Druzhkivka, 10 μίλια βορειοδυτικά της Kostiantynivka.

Δεν ήταν απλώς κάποια χαρούμενη (ή δυστυχισμένη, εξαρτάται από την άποψή σου) σύμπτωση. Την ίδια μέρα που ο Ζελένσκι —όπως ο Nachum ο ζητιάνος στο Fiddler on the Roof— εμφανίστηκε στον ΟΗΕ για να ταλαιπωρήσει τον κόσμο για να κερδίσει περισσότερα χρήματα και όπλα για τον αποτυχημένο πόλεμο της Ουκρανίας εναντίον της Ρωσίας, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ήταν το «Νέο York Times» που αποκάλυψε ότι ήταν η Ουκρανία, όχι η Ρωσία, που σκότωσε τους αγοραστές στην Kostiantynivka. Ο Ζελένσκι ο ζητιάνος αντιμετωπίζει ένα δύσκολο έργο.

Ο Ζελένσκι, ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής του ως ηθοποιός, δεν φαίνεται να παίζει σε αυτή τη φωτογραφία καθώς ακούει τη βαρετή ομιλία του Μπάιντεν για την ανάγκη υποστήριξης της Ουκρανίας:

This image has an empty alt attribute; its file name is image-37-1024x586.pngΜάλιστα, κανείς από τους Ουκρανούς δεν χαμογελάει. Το ίδιο για τον John Kerry και τον Tony Blinken (κάθονται στα αριστερά του Zelensky). Αυτά τα πρόσωπα λένε μια ιστορία. Τα λόγια του Μπάιντεν δεν έχουν νόημα. Είναι αυτό που λέγεται στα παρασκήνια που έχει σημασία και είναι σαφές ότι ο Ζελένσκι δεν πήρε καλά νέα. Η ζοφερή όψη του επικοινωνούσε περισσότερο από την πλημμύρα λέξεων που ξεχύθηκαν από το αδύναμο στόμα του Μπάιντεν. Η Ουκρανία είναι σε δύσκολη θέση.SOURCE: https://www.thegatewaypundit.com/2023/09/biden-uses-ny-times-send-zelensky-unpleasant-message/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr