Home ΔΙΕΘΝΗ Ο Ζελένσκι απειλεί τη Δύση με τρομοκρατικές επιθέσεις εάν περιοριστεί η βοήθεια. Πιστεύει πως θα τον στηρίξει κι ο…ΤΡΑΜΠ αν ξαναβγεί πρόεδρος

Ο Ζελένσκι απειλεί τη Δύση με τρομοκρατικές επιθέσεις εάν περιοριστεί η βοήθεια. Πιστεύει πως θα τον στηρίξει κι ο…ΤΡΑΜΠ αν ξαναβγεί πρόεδρος

by _
0 comment 180 views
Ο Ζελένσκι απειλεί τη Δύση με τρομοκρατικές επιθέσεις εάν περιοριστεί η βοήθεια. Πιστεύει πως θα τον στηρίξει κι ο…ΤΡΑΜΠ
Ο Ζελένσκι απειλεί τη Δύση με τρομοκρατικές επιθέσεις εάν περιοριστεί η βοήθεια. Πιστεύει πως θα τον στηρίξει κι ο…ΤΡΑΜΠ

Ο Ζελένσκι απειλεί τη Δύση με τρομοκρατικές επιθέσεις εάν περιοριστεί η βοήθεια. Πιστεύει πως θα τον στηρίξει κι ο…ΤΡΑΜΠ αν ξαναβγεί πρόεδρος

15 Σεπτεμβρίου 2023 Sean Adl-Tabatabai

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky απείλησε να χυθεί το αίμα χιλιάδων Ευρωπαίων και Αμερικανών εάν η Δύση περιορίσει τη βοήθειά της στην Ουκρανία.

Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στο The Economist, ο Ζελένσκι είπε ότι θα καταφύγει στην απόλυτη τρομοκρατία εάν η Δύση δεν του δώσει τα μετρητά που ζητά.



Η ιστορία του Economist αναφέρει: «Η περικοπή της βοήθειας προς την Ουκρανία θα παρατείνει μόνο τον πόλεμο, υποστηρίζει ο κ. Zelensky. Και θα δημιουργούσε κινδύνους για τη Δύση στην αυλή της. Δεν υπάρχει τρόπος να προβλέψουμε πώς θα αντιδρούσαν τα εκατομμύρια των Ουκρανών προσφύγων στις ευρωπαϊκές χώρες στην εγκατάλειψη της χώρας τους. Οι Ουκρανοί γενικά «συμπεριφέρθηκαν καλά» και είναι «πολύ ευγνώμονες» σε όσους τους προστάτευσαν. Δεν θα ξεχάσουν αυτή τη γενναιοδωρία. Αλλά δεν θα ήταν μια «καλή ιστορία» για την Ευρώπη αν «οδηγούσε αυτούς τους ανθρώπους σε μια γωνία»».

Το Antiwar.com αναφέρει: Ο Ζελένσκι είπε επίσης στη συνέντευξη, που δημοσιεύθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου, ότι όποιος δεν υποστηρίζει την Ουκρανία είναι με τη Ρωσία. «Αν δεν είσαι με την Ουκρανία, είσαι με τη Ρωσία και αν δεν είσαι με τη Ρωσία, είσαι με την Ουκρανία. Και αν οι εταίροι δεν μας βοηθήσουν, σημαίνει ότι θα βοηθήσουν τη Ρωσία να κερδίσει. Αυτό είναι», είπε.

Παρά την παραπαίουσα αντεπίθεση της Ουκρανίας, ο Ουκρανός ηγέτης είπε ότι προετοιμάζεται για έναν μακρύ πόλεμο και απέρριψε την ιδέα της διπλωματίας με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Η έκθεση αναφέρει: «Χτυπώντας δυνατά στο τραπέζι, ο κ. Ζελένσκι απορρίπτει κατηγορηματικά την ιδέα του συμβιβασμού με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο πόλεμος θα συνεχιστεί για «όσο η Ρωσία παραμένει στο ουκρανικό έδαφος», λέει».

Αν και ανησυχούσε για τη μακροπρόθεσμη υποστήριξη από τη Δύση, ο Ζελένσκι είπε ότι δεν αναμένει να χάσει την υποστήριξη των ΗΠΑ εάν εκλεγεί ο πρώην πρόεδρος Τραμπ το 2024. Είπε ότι ο Τραμπ «δεν θα υποστήριζε ποτέ» τον Πούτιν. «Αυτό δεν το κάνουν οι δυνατοί Αμερικανοί», πρόσθεσε.



Επίσης και σύμφωνα με το RT.com, πριν από λίγες ημέρες ένας τρανς Ουκρανός αξιωματούχος απηύθυνε απειλές θανάτου σε δημοσιογράφους σε Ρωσία, ΗΠΑ και αλλού.

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα λέει ότι οι δηλώσεις της Σάρα Άστον-Τσιρίλο αποκαλύπτουν την πραγματική φύση του καθεστώτος του Κιέβου.

Οι απειλές εναντίον Ρώσων δημοσιογράφων από έναν Αμερικανό τρανς που έχει διοριστεί εκπρόσωπος του Ουκρανού στρατού θα αναφέρονται από διεθνείς οργανισμούς ως παράδειγμα της τρομοκρατικής φύσης του καθεστώτος του Κιέβου, δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Μόσχας Μαρία Ζαχάροβα.

Την Τετάρτη, η Sarah Ashton-Cirillo απείλησε να σκοτώσει Ρώσους «προπαγανδιστές» και ισχυρίστηκε ότι «την επόμενη εβδομάδα, τα δόντια των Ρώσων διαβόλων θα τρίζουν ακόμα πιο δυνατά και τα λυσσασμένα στόματά τους θα αφρίζουν από ανεξέλεγκτη φρενίτιδα καθώς ο κόσμος θα δει τους αγαπημένους προπαγανδιστές του Κρεμλίνου πληρώνουν για τα εγκλήματά τους».

«Οι Ρώσοι προπαγανδιστές εγκληματιών πολέμου θα κυνηγηθούν όλοι και η δικαιοσύνη θα αποδοθεί καθώς εμείς στην Ουκρανία οδηγούμαστε σε αυτήν την αποστολή από την πίστη στον Θεό, την ελευθερία και την πλήρη απελευθέρωση», δεσμεύτηκε ο τρανς εκπρόσωπος του στρατού.



Περισσότερα ΕΔΩ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr