Home Greek News ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ο Μητσοτάκης να κηρύξει την Ελλάδα σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!! Tο ’17 προανήγγειλε το κακό που έμελλε να σαρώσει όλη την Ελλάδα: «Ξέρουμε με βεβαιότητα ότι θα συμβούν φωτιές και πλημμύρες»…!!!

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ο Μητσοτάκης να κηρύξει την Ελλάδα σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!! Tο ’17 προανήγγειλε το κακό που έμελλε να σαρώσει όλη την Ελλάδα: «Ξέρουμε με βεβαιότητα ότι θα συμβούν φωτιές και πλημμύρες»…!!!

by _
0 comment 273 views

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ο Μητσοτάκης να κηρύξει την Ελλάδα σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ χάριν της Ατζέντας 21!!!

Όπως με τις φωτιές, τώρα και με τις πλημμύρες!!!

Όταν ο Μητσοτάκης το ’17, με προηγούμενη γνώση, προανήγγελλε το κακό που έμελλε να σαρώσει όλη την Ελλάδα: «Ξέρουμε μετά βεβαιότητος ότι θα συμβούν σεισμοί, φωτιές και πλημμύρες»…!!!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ να κηρύξει την Ελλάδα σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ γιατί, πολύ απλά, θέλει όλη η Ελλάδα να.. χάριν της Ατζέντας 21 του ΟΗΕ που!!!

Όπως με τις φωτιές, τώρα και με τις πλημμύρες!!! Είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΙΑ!!!

Οι σκοτεινές δυνάμεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι πλέον σε αγαστή συνεργασία με τον μεγάλο εν Ελλάδι ΑΡΧΙ-ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ..,ΝΕΚΡΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;;!!!

Αυτό που έκαναν στους πολίτες του ΜΑΟΥΙ, το κάνουν ΤΩΡΑ ΣΕ…ΣΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο Όταν ο Μητσοτάκης το ’17, με προηγούμενη γνώση, προανήγγελλε το κακό που έμελλε να σαρώσει όλη την Ελλάδα: «Ξέρουμε μετά βεβαιότητος ότι θα συμβούν σεισμοί, φωτιές και πλημμύρες»…!!! για να δείτε και να καταλάβετε ΚΑΛΑ πως αυτά τα ΔΕΙΝΑ τα «ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ», ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ο ΊΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!! Και το κάνει αυτό στο πλαίσιο της Ατζέντας 21 του ΟΗΕ που συνεπάγεται τέτοια πράγματα!!!

Όταν ο Μητσοτάκης το ’17, με προηγούμενη γνώση, προανήγγελλε το κακό που έμελλε να σαρώσει όλη την Ελλάδα: «Ξέρουμε μετά βεβαιότητος ότι θα συμβούν σεισμοί, φωτιές και πλημμύρες»…!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ!!!..

!

Κακοκαιρία Daniel, χωριά, Λάρισα , Πλημμύρισαν σπίτια, Πηνειός, Ελλάδα επικαιρότητα, Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης, πλημμύρες 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr