Home ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Στην Ηλεία η ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Στην Ηλεία η ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

by _
0 comment 116 views

Στην Ηλεία η ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

02/09/2023

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα επισκεφθούν την Ηλεία μετά από πρόσκληση των Δήμων Ανδραβίδας- Κυλλήνης και Πύργου καθώς και της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας και Ωλένης.

Θα παρακολουθήσουν δοξολογία στον Ιερό Ναό Αποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ανδραβίδα και θα ανακηρυχθούν Επίτιμοι Δημότες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Το απόγευμα θα επισκεφθούν το Δημαρχείο Πύργου και θα ανακηρυχθούν Επίτιμοι Δημότες του Δήμου Πύργου. Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί, χαιρετισμοί σημαντικών προσώπων και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Σκαφιδιάς. Πατριαρχική Θεία Λειτουργία θα τελεστεί και στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Πύργου.

ΠΗΓΗ >> https://focusfm.gr/stin-ileia-i-ptd-k-sakellaropoyloy-me-ton-oikoymeniko-patriarchi-vartholomaio/?fbclid=IwAR0G-8tf5SctFJhnKWyYCuBgxVEajMIqQ53wAm_eMYqu4OqDsmDnnOLnCuc

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr