Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ SOS: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

ΕΛΛΑΣ SOS: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

by _
0 comment 126 views
ΕΛΛΑΣ SOS: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ…
ΕΛΛΑΣ SOS: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ…

ΕΛΛΑΣ SOS: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Εδώ και κάποια χρόνια, αναφέρω, ότι η ανακήρυξη της υπαγωγής της Ελλάδος στο Μηχανισμό στήριξης (Μνημόνιο) από τον Πρωθυπουργό (τότε) Γιώργο Παπανδρέου στις 23 Απριλίου 2010 από το μαγευτικό και Ελληνικό Καστελόριζο δεν ήταν διόλου τυχαία!

Έγινε από εκεί, γιατί προφανώς έπρεπε να σηματοδοτηθεί από τον τότε Πρωθυπουργό οι εξελίξεις που θα ακολουθούσαν τα επόμενα χρόνια και για τις οποίες προφανώς όλο το πολιτικό ελληνικό φάσμα ήταν ενήμερο!

Έτσι στις πρόσφατες ημέρες μας η κ. Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνει ανερυθρίαστα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστου από την στήλη του στα ΝΕΑ:…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%cf%83-sos-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b5%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr