Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σούργελα ΣΥΡΙΖΑ – Έφυγε η Περιστέρα, έρχεται τώρα ο….Τάιλερ • Ένας…ΠΑΛΙΟ-Π**ΣΤ*Σ ο επίδοξος νέος αρχηγός του…Σ(φ)ΥΡΙΖΑ!!!

Σούργελα ΣΥΡΙΖΑ – Έφυγε η Περιστέρα, έρχεται τώρα ο….Τάιλερ • Ένας…ΠΑΛΙΟ-Π**ΣΤ*Σ ο επίδοξος νέος αρχηγός του…Σ(φ)ΥΡΙΖΑ!!!

by _
0 comment 190 views

Σούργελα ΣΥΡΙΖΑ – Έφυγε η Περιστέρα, έρχεται τώρα ο….Τάιλερ • Ένας…ΠΑΛΙΟ-ΠΟΥΣΤΗΣ ο επίδοξος νέος αρχηγός του…Σ(φ)ΥΡΙΖΑ!!!


«Οίτινες ενώ γνωρίζουσι την δικαιοσύνην του Θεού, ότι οι πράττοντες τα τοιαύτα είναι άξιοι θανάτου, ουχί μόνον πράττουσιν αυτά, αλλά και συνευδοκούσιν εις τους πράττοντας.» – Ρωμαίους 1:32


ΠΡΙΝ….

Και…ΜΕΤΑ;;;…. ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ!!!.. 

Ενα κολεγιόπαιδο με αμερικανική νοοτροπία, που δούλεψε για τον Τζο Μπάιντεν και την Goldman Sachs, μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και παντρεμένος στην Αμερική με άντρα, που «συναγελάζεται» επαγγελματικά μεγάλα καπιταλιστικά σχήματα ανά τον κόσμο, διεκδικεί την ηγεσία του αριστερού κόμματος που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ! Θα μπορούσε να είναι «ιστορία καφενείου», αλλά είναι μια πραγματικότητα που λέγεται Στέφανος Κασσελάκης.

Ο νέος «γαμπρός» του ΣΥΡΙΖΑ, που ετοιμάζεται για… συνοικέσιο προεδρίας, μπαίνοντας «σφήνα» στους λοιπούς μνηστήρες (Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος και λοιποί), έσκασε σαν κομήτης στα κεφάλια στελεχών της Κουμουνδούρου, καθώς θα ανακοινώσει, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες -την Τρίτη 29 Αυγούστου το πιθανότερο- την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλάζοντας άρδην τους συσχετισμούς και τις συνεννοήσεις των «φατριών»!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ! >> https://www.espressonews.gr/cover-story/379216/stefanos-kasselakis-efoplistis-syriza/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr