Home Greek News ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ – ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ: «Θα τα φέρουμε όλα ανάποδα στην Πάφο και θα μπούμε στα σπίτια τους»

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ – ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ: «Θα τα φέρουμε όλα ανάποδα στην Πάφο και θα μπούμε στα σπίτια τους»

by _
0 comment 143 views

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ – ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ: «Θα τα φέρουμε όλα ανάποδα στην Πάφο και θα μπούμε στα σπίτια τους»

29/08/2023

Ανάμεσα στους 21 συλληφθέντες για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στη Χλώρακα, είναι ς 47χρονος Σύρος  που σε  δηλώσεις στα κανάλια χθες το μεσημέρι  έλεγε ότι «Αν δεν κάνει κάτι η Κυβέρνηση μέχρι το απόγευμα, θα φέρουμε την Πάφο ανάποδα, όπως μπήκαν σπίτι μας θα μπούμε σπίτι τους».

Να σημειωθεί ότι ο 47χρονος μαζί με άλλους Σύρους είχε συνάντηση χθες αργά το απόγευμα και με την Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή την ώρα της διεξαγωγής εκδήλωσης διαμαρτυρίας από περίπου 500 Σύρους. Αξίζει να σημειωθεί οτι ο 47χρονος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ναρκοτεστ.

____________

ΠΗΓΗ >> https://focusfm.gr/vinteo-apo-kypro-apeiloyn-oi-ependytes-tha-ta-feroyme-ola-anapoda-stin-pafo-kai-tha-mpoyme-sta-spitia-toys/?fbclid=IwAR0jKtUbRzUD0gYu5gnpIHpywyieTG0IX-1DS4lHl8TWF23Q-w0iHrry70s

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr