Home ΗΠΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – Υπάρχει κύκλωμα σεξουαλικής διακίνησης στη Χαβάη και σε αυτό εμπλέκονται η Όπρα Γουίνφρεϊ και ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ! – Η ελίτ προσπαθεί να μετατρέψει όλη τη Χαβάη σε νησί…τύπου-Τζέφρι Έπσταϊν!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – Υπάρχει κύκλωμα σεξουαλικής διακίνησης στη Χαβάη και σε αυτό εμπλέκονται η Όπρα Γουίνφρεϊ και ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ! – Η ελίτ προσπαθεί να μετατρέψει όλη τη Χαβάη σε νησί…τύπου-Τζέφρι Έπσταϊν!

by _
0 comment 281 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – Υπάρχει κύκλωμα σεξουαλικής διακίνησης στη Χαβάη και σε αυτό εμπλέκονται η Oprah Winfrey (Όπρα Γουίνφρεϊ) και ο Mark Zuckerberg (Μαρκ Ζάκερμπεργκ) του Facebook!!!

Οι πληροφορίες που πρόκειται να ακούσετε είναι μια εξήγηση από πρώτο χέρι.

Όλα αυτά μας τα περιγράφει η παρακάτω νεαρή γυναίκα από τις δικές της προσωπικές εμπειρίες εκεί….

Η ελίτ προσπαθεί να μετατρέψει όλη τη Χαβάη σε νησί…τύπου-Τζέφρι Έπσταϊν

Όταν δούλευε στο νησί Kauai με μια φίλη της στο Moloa’a Sunrise Juice Bar στο Moloa’a Kauai που βρίσκεται κοντά στην Anahola, τα συνειδητοποίησε όλα αυτά.

Ο ιδιοκτήτης αυτού του εστιατορίου, του οποίου το όνομα είναι Τζεφ, εμπλέκεται σε ένα κύκλωμα σεξουαλικής διακίνησης στο νησί. Εμπλέκεται και ο Mark Zuckerberg του Facebook.

Η εμπορία ανθρώπων συνεχίζεται εδώ και χρόνια στη Χαβάη, αλλά κυρίως στο Καουάι, αλλά τώρα αρχίζει να γίνεται και στο Μάουι.

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ εμπλέκεται πολύ σε αυτό το κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων, ιδιαίτερα στο νησί Καουάι, γιατί εκεί μεταφέρουν γυναίκες και παιδιά με βάρκα στις ιδιωτικές παραλίες στις οποίες κανείς δεν έχει πρόσβαση εκτός από τους ανθρώπους που κατέχουν αυτή την περιουσία. Και έτσι μπορούν να κάνουν αυτές τις εγκληματικές πράξεις γιατί κανείς δεν βλέπει τίποτα να συμβαίνει στις ιδιωτικές παραλίες.

Γι’ αυτό ήθελα να αναφέρω τη Lahaina στο Maui επειδή ο Mark Zuckerberg και η Oprah Winfrey έχουν κάποια σχέση με όλη τη διακίνηση ανθρώπων που συμβαίνει στα νησιά της Χαβάης.

SOURCE: https://beforeitsnews.com/energy/2023/08/dew-in-mauiit-sounded-like-a-bomb-going-off-and-killing-peoplemaui-183-bodies-have-washed-up-on-lanai-hawaii-media-blackout-in-effectdental-anesthetic-carbocaine-introduced-to-human-2472091.html

wildfires, Directed Energy Weapons, DEW, Energy Weapons, Energy Weapons, Hawaii, Hawaii fires, Maui fires, Lahaina fire, fires, Agenda 21, Agenda 2023, wildfires, trafficking, sex trafficking 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr