Home ΔΙΕΘΝΗ Η Γερμανία αποσύρει την υποστήριξη για την Ουκρανία καθώς η οργή του κοινού φτάνει σε σημείο βρασμού!!!

Η Γερμανία αποσύρει την υποστήριξη για την Ουκρανία καθώς η οργή του κοινού φτάνει σε σημείο βρασμού!!!

by _
0 comment 154 views
Germany Withdraws Support for Ukraine As Public Anger Reaches Boiling Point
Germany Withdraws Support for Ukraine As Public Anger Reaches Boiling Point

Η Γερμανία αποσύρει την υποστήριξη για την Ουκρανία καθώς η οργή του κοινού φτάνει σε σημείο βρασμού!!!

Fact checked

Η Γερμανία έχει ορκιστεί να εγκαταλείψει την παροχή στρατιωτικής υποστήριξης στην Ουκρανία καθώς εκατομμύρια Γερμανοί λένε ότι δεν υποστηρίζουν πλέον το ναζιστικό καθεστώς στην Ουκρανία.

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς ανακοίνωσε ότι λόγω της έλλειψης υποστήριξης του κοινού προς την Ουκρανία, η γερμανική κυβέρνηση θα αρχίσει να αποσύρει την υποστήριξή της στο καθεστώς Ζελένσκι.



Ο Scholz μίλησε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από την εφημερίδα Augsburger Allgemeine την Παρασκευή και οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τους κινδύνους κλιμάκωσης στην Ουκρανία, δεδομένου ότι η Γερμανία προμηθεύει το Κίεβο με όπλα, συμπεριλαμβανομένων των τανκς μάχης Leopard 2.

Το Infowars.com αναφέρει: Επί του παρόντος, οι Γερμανοί αξιωματούχοι συζητούν αν θα προμηθεύσουν ή όχι στην Ουκρανία πύραυλους μεγάλου βεληνεκούς Taurus, τους οποίους η Μόσχα σίγουρα θα θεωρούσε ως άλλη μια μεγάλη κλιμάκωση.

Όταν ο Scholz ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο εάν υπάρχει κίνδυνος η Γερμανία να «εμπλακεί ενεργά στον πόλεμο», απάντησε δηλώνοντας ότι είναι «στόχος του να το αποτρέψει».

Στη συνέχεια είπε ότι επί του παρόντος “δεν υπάρχουν Γερμανοί στρατιώτες στην Ουκρανία και δεν θα υπάρχουν”, σύμφωνα με τα λόγια του που δημοσιεύονται σε ρωσικά αγγλόφωνα μέσα ενημέρωσης — τα οποία δεν άργησαν να αξιοποιήσουν τις παρατηρήσεις του.

Εξήγησε επιπλέον ότι η Δύση δεν επιδιώκει ένα «πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ» και θέλει να αποφύγει ένα τέτοιο σενάριο.

Όσον αφορά τον πύραυλο Taurus, οι αξιωματούχοι του Κιέβου αναζητούν απεγνωσμένα το όπλο, καθώς θα σήμαινε τον πύραυλο μεγαλύτερης απόστασης στο οπλοστάσιό τους, καθώς το Forbes αναφέρει λεπτομέρειες για τις δυνατότητές του:



The German Taurus missile, which can travel around 210 miles—nearly a third farther than a Storm Shadow or SCALP can travel—would make the bombers even safer, by allowing them to stand off farther from Russian defenses. Perhaps, in certain scenarios, even beyond the reach of the 240-mile-range S-400 surface-to-air missile system.

Η Γερμανία ενημέρωσε την Ουκρανία ότι ελπίζει να καταλήξει σε μια γρήγορη απόφαση, αλλά σε αυτή την περίπτωση το γερμανικό κοινό φαίνεται έτοιμο να το απωθήσει, δεδομένης και της κακής κατάστασης της αντεπίθεσης της Ουκρανίας.



Νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή δείχνει ότι η πλειοψηφία των Γερμανών είναι κατά της αποστολής πυραύλων Taurus, δεδομένου του προφανούς κινδύνου κλιμάκωσης με τη Ρωσία.

Ο γερμανικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ARD διαπίστωσε ότι το 52% του γερμανικού κοινού αντιτίθεται σε αυτό, δεδομένου ότι το βεληνεκές είναι αρκετό για να ανοίξει η πιθανότητα χρήσης πυραύλων Taurus για την εκτόξευση επιθέσεων εντός της ρωσικής επικράτειας.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr