Home ΗΠΑ Ο ετερεθαλής αδελφός του Ομπάμα, χαρακτηρίζει τον Μπαράκ ως «ψεύτικον» και «φίδι» – Υποστηρίζει ότι ο παππούς τους ήταν «Μασόνος» ή «Ιλουμινάτι»

Ο ετερεθαλής αδελφός του Ομπάμα, χαρακτηρίζει τον Μπαράκ ως «ψεύτικον» και «φίδι» – Υποστηρίζει ότι ο παππούς τους ήταν «Μασόνος» ή «Ιλουμινάτι»

by _
0 comment 224 views
Malik Obama Doubles Down: Calls Barack Obama as “Fake Ass a Snake” – Demands Release of Barack’s Parents’ Marriage Contract – Suggests Grandfather Might be “Freemason” or “Illuminati”
Malik Obama Doubles Down: Calls Barack Obama as “Fake Ass a Snake” – Demands Release of Barack’s Parents’ Marriage Contract – Suggests Grandfather Might be “Freemason” or “Illuminati”

Ο ετερεθαλής αδελφός του Ομπάμα, Μάλικ Ομπάμα, χαρακτηρίζει τον Μπαράκ ως «ψεύτικον» και «φίδι» – Απαιτεί την αποδέσμευση του συμβολαίου γάμου των γονιών του Μπαράκ – Υποστηρίζει ότι ο παππούς τους μπορεί να ήταν κάνας «Μασόνος» ή «Ιλουμινάτι»!!!


Σε μια σειρά από φλογερά tweets, ο Abon’go Malik Obama έχει εντείνει τις επικρίσεις του εναντίον του ετεροθαλούς αδελφού του, Barack Obama.

Ο Malik χαρακτήρισε τον Barack ως «ψεύτικο» και «φίδι» και έχει ζητήσει την αποδέσμευση του συμβολαίου γάμου μεταξύ των γονιών του Barack. Έφτασε ακόμη και στο σημείο να υπονοήσει ότι ο παππούς τους μπορεί να είχε δεσμούς με τους Ελευθεροτέκτονες ή τους Ιλλουμινάτι.

Τα δύο αδέρφια, που έχουν τον ίδιο πατέρα αλλά έχουν διαφορετικές μητέρες, είχαν μια ταραχώδη σχέση όλα αυτά τα χρόνια. Ενώ κάποτε φωτογραφήθηκαν μαζί κατά την επίσκεψη του Μπαράκ στην Κένυα το 2015, η σχέση τους έκτοτε επιδεινώθηκε, με τον Μάλικ να εκφράζει συχνά τις διαφωνίες του με τις αποτυχημένες πολιτικές του Μπαράκ και τις κακές προσωπικές επιλογές του.

Σε ένα tweet, ο Malik Obama ρώτησε τους X followers του: «Τι είναι μια τρανς γυναίκα, παιδιά;»

Σε ένα άλλο tweet, συνοδευόμενο από μια φωτογραφία, ο Malik ρώτησε, «και… «Πού είναι το πιστοποιητικό γάμου;» το οποίο ακολούθησε αναφέροντας τον πατέρα του, “Barack Obama Sr” (Μπαράκ Ομπάμα τον Πρεσβύτερον).

Φαίνεται ότι ο Malik απαιτούσε την αποδέσμευση του συμβολαίου γάμου μεταξύ των γονιών του Barack, Barack Obama Sr. και Stanley Ann Dunham.

 

Σε άλλο tweet, ο Malik επέκρινε τον Joe Biden για την αποστολή δισεκατομμυρίων χρημάτων φορολογουμένων στην Ουκρανία όταν η Χαβάη φλεγόταν.

Σε μια πιο προσωπική επίθεση, ο Malik επέκρινε τη σιωπή του Barack για τις πυρκαγιές στο Maui, αντιπαραβάλλοντάς την με τη φωνητική υποστήριξή του για τα δικαιώματα LGBTQ+.

«Και… Γιατί δεν έχει κάνει κάτι ή δεν είπε τίποτα ένα ψεύτικο φίδι (ο Πρόεδρος Ομπάμα) για αυτήν την τραγωδία; Αλλά έχει πολλά να πει για τα βιβλία για γκέι… αυτός και το ψεύτικο ίδρυμά του (στο Σικάγο). Ακριβώς άλλη μια πρόταση για τα χρήματα. ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΔΙ!!»

«Είναι η πατρίδα του (του Προέδρου Ομπάμα και εννοεί τη Χαβἄη)», έγραψε.

SOURCE: https://www.thegatewaypundit.com/2023/08/malik-obama-doubles-it-down-calls-barack-obama/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr