Home ΔΙΕΘΝΗ ΦΡΙΚΗ – ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΡΑ: Το διάσημο φεστιβάλ τέχνης του Σάλτσμπουργκ γιόρτασε την πρεμιέρα του με…ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!

ΦΡΙΚΗ – ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΡΑ: Το διάσημο φεστιβάλ τέχνης του Σάλτσμπουργκ γιόρτασε την πρεμιέρα του με…ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!

by _
0 comment 162 views

ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΡΑ…. Το διάσημο φεστιβάλ τέχνης του Σάλτσμπουργκ γιόρτασε την πρεμιέρα του στην Αυστρία στις 31 Ιουλίου. Τεχνητά νεκρά παιδιά παντού…ένα μωρό σερβίρεται για δείπνο και το κοινό χειροκροτεί!!!

Carnivore: Στο Φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ, το σημαντικότερο φεστιβάλ όπερας, μουσικής και θεάτρου στον κόσμο. Παιδιά πεθαίνουν παντού. Σερβιτόροι για δείπνο… Και το χειροκρότημα από το κοινό 🤮 !!! Macbeth by Verdi, Salzburg Festival 2023, που μεταδόθηκε στο Arte στις 29 Ιουλίου. Διευθυντής Krysztof Warlkowski.

ΑΥΤΕΣ είναι οι ελιτ (Άλητ μάλλον) που τραβάνε τα νήματα της εξουσίας αυτού του κόσμου και ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Δείτε και….ΦΡΙΞΤΕ!!!!!!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr