Home ΗΠΑ Η νέα επικεφαλής του CDC του Μπάιντεν προωθεί τα ετήσια εμβόλια κατά του Covid!!! Της φαινόταν αστείο το ότι όλος ο κόσμος ήταν κλειδωμένος με τα lockdown!!!

Η νέα επικεφαλής του CDC του Μπάιντεν προωθεί τα ετήσια εμβόλια κατά του Covid!!! Της φαινόταν αστείο το ότι όλος ο κόσμος ήταν κλειδωμένος με τα lockdown!!!

by _
0 comment 192 views

Η νέα επικεφαλής του CDC του Μπάιντεν προωθεί τα ετήσια εμβόλια κατά του Covid!!! Της φαινόταν αστείο της ΠΑΛΙΟ-ΕΒΡΑΙΑΣ το ότι όλος ο κόσμος ήταν κλειδωμένος με τα lockdown!!!

«Αποβλήθηκα κυριολεκτικά από το Twitter γιατί το πρόβλεψα αυτό»

Η νέα Διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, Δρ Mandy Cohen ανακοίνωσε ότι αναμένεται ότι τα εμβόλια για τον COVID θα γίνουν ετήσια όπως τα εμβόλια κατά της γρίπης. ωθώντας τους επικριτές να επισημάνουν ότι είχαν αποκλειστεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή είχαν προβλέψει το ίδιο πράγμα πριν από δύο χρόνια.

H Κοέν, ο οποίος έγινε Διευθυντής του CDC στις αρχές του μήνα, είπε στο Spectrum News, «Βρισκόμαστε ακριβώς στο χείλος αυτού, επομένως δεν θέλω να προλάβω πού βρίσκονται οι επιστήμονές μας εδώ και κάνουν αυτήν την εργασία αξιολόγησης, αλλά ναι, αναμένουμε ότι ο COVID θα γίνει παρόμοιος με τα εμβόλια κατά της γρίπης, όπου θα κάνετε το ετήσιο εμβόλιο κατά της γρίπης και θα κάνετε το ετήσιο εμβόλιο για τον COVID».

«Δεν είμαστε ακόμα εκεί, αλλά μείνετε συντονισμένοι», συνέχισε, προσθέτοντας «νομίζω ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, μήνα θα ακούσουμε περισσότερα από τους ειδικούς μας για τα εμβόλια COVID».

Ένας χρήστης του Twitter σημείωσε ότι αποβλήθηκε από την πλατφόρμα το 2021 επειδή πρότεινε ότι αυτό θα συμβεί.

Η Κοέν πίεζε επιθετικά για περιορισμούς για τον COVID ενώ εργαζόταν ως ανώτατος αξιωματούχος υγείας για τη Βόρεια Καρολίνα. Της φαινόταν επίσης αστείο το ότι η Αμερική ήταν κλειδωμένη:

Εκείνη την εποχή επανέλαβε επίσης το ψέμα ότι τα εμβόλια κατά του COVID εμποδίζουν τη μετάδοση και τη μόλυνση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.infowars.com/posts/new-biden-cdc-head-pushes-annual-covid-vaccines/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr