Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πρ. παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ & αθλητικός σχολιαστής κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στην Καλιφόρνια και…ΝΑΙ, ήταν ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ!!!

Πρ. παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ & αθλητικός σχολιαστής κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στην Καλιφόρνια και…ΝΑΙ, ήταν ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ!!!

by _
0 comment 175 views

Πρώην παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ και αθλητικός σχολιαστής κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στην Καλιφόρνια και…ΝΑΙ, ήταν…ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ!!!

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 19:07

Ο πρώην τερματοφύλακας της Πρέμιερ Λιγκ Shaka Hislop, ο οποίος είναι επί του παρόντος σχολιαστής του ESPN, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης στην Καλιφόρνια και ναι, είχε κάνει το πειραματικό μπόλι του Operation Warp Speed που δρομοολόγησε ο…ΤΡΑΜΠ τον Δεκ. του 2020 για τον ψευδο-COVID.

Εδώ είναι τα στοιχεία ότι πήρε στην πραγματικότητα το γνωστό δηλητήριο της Big Pharma.

Στα social media προωθεί το εμβόλιο κατά του Covid εδώ και περίπου 2 χρόνια….ΔΕΙΤΕ…. 

Η New York Post αναφέρει:

Ο αναλυτής ποδοσφαίρου του ESPN Shaka Hislop αναρρώνει αφού κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης το βράδυ της Κυριακής σε μια ανησυχητική στιγμή.

Ο πρώην τερματοφύλακας έπεσε στον συμπρωταγωνιστή Νταν Τόμας ενώ συζητούσε για τον φιλικό αγώνα της Μίλαν με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδο στο Rose Bowl.

«Σακ! Σακ! Χρειαζόμαστε βοήθεια», ακούστηκε να φωνάζει ένας ανήσυχος Τόμας στην εκπομπή. «Χρειαζόμαστε ιατρική!»

Η εκπομπή κόπηκε γρήγορα σε διαφημιστικό καθώς ιατρικό προσωπικό φρόντιζε τον 54χρονο.

Ο Τόμας έγραψε στο Twitter μετά την έναρξη ότι ο Χίσλοπ είχε τις αισθήσεις του και βρισκόταν υπό τη φροντίδα των γιατρών και έδωσε μια αισιόδοξη ενημέρωση στο ημίχρονο.

«Ο συνάδελφός μου Shaka,…δεν είναι εδώ,…αλλά ως έχει, είναι καλά νέα», είπε ο Thomas. «Έχει τις αισθήσεις του, μιλάει. Νομίζω ότι ντρέπεται λίγο για όλα αυτά, ζήτησε πάρα πολύ συγγνώμη. Δεν είναι άνθρωπος που του αρέσει να μην κάνουν θέμα για αυτόν οι άνθρωποι».

Δείτε το σχετικό βίντεο που είναι είναι οντως… τρομακτικό!!!….

 

_____________

ΗΠΑ, Αθλητικά, Κόσμος, ποδόσφαιρο, Εμβόλια, εμβολιασμένοι, εμβόλιο κορωνοϊού, κορωνοϊός, υγεία 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr