Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΤΙΑ διοργάνωσαν μια παράσταση φωτός πάνω από το Μεξικό.

ΑΤΙΑ διοργάνωσαν μια παράσταση φωτός πάνω από το Μεξικό.

by _
0 comment 195 views
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023ΑΤΙΑ…
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023ΑΤΙΑ…

ΑΤΙΑ διοργάνωσαν μια παράσταση φωτός πάνω από το Μεξικό…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

 Μία από τις τροποποιήσεις του UFO, που προσέχουν οι ουφολόγοι τον τελευταίο καιρό, έχει γίνει σφαίρες που μοιάζουν με μέταλλο με διάμετρο λίγο πάνω από ένα μέτρο, από τις οποίες υπάρχουν αρκετές κρέμονται σε όλο τον κόσμο .

https://twitter.com/EcoCodex/status/1677882100408545280

Πιθανότατα, μιλάμε για κάποιο είδος UAV που συλλέγει πληροφορίες στο αγρόκτημα, αφού άλλες συσκευές ασχολούνται με την επικονίαση και τη συγκομιδή.

Αλλά, τις προάλλες, εμφανίστηκαν βίντεο με έναν νέο τύπο πλακών – παρόμοια σε συμπεριφορά με σφαίρες, αλλά  εξαγωνική εμφάνιση:

Το βίντεο γυρίστηκε στην Κολομβία, το βίντεο δεν είναι πολύ λεπτομερές και μπορείτε να μιλήσετε για ένα περίεργο μπαλόνι, επειδή το UFO με κάποιο τρόπο σαφώς δεν ελίσσεται. Ωστόσο, το ίδιο ακριβώς γυρίστηκε στην Ιαπωνία σχεδόν την ίδια περίοδο:

Η πιθανότητα δύο πανομοιότυπων ατμοσφαιρικών ανιχνευτών να εκτοξευθούν ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικές χώρες είναι γελοία μικρή, επομένως σίγουρα μιλάμε για κάποιο νέο τύπο UFO. Και αφού τους έπιασε η κάμερα δύο φορές, πρέπει να είναι πολλοί.

Ποιος είναι ο λόγος για την εμφάνιση τέτοιων νέων pepelat μπορεί μόνο να υποτεθεί αφηρημένα. Ίσως τελείωσαν οι μπάλες, κάτι τις απενεργοποιεί. Ή ίσως η ζωή των μπάλων δεν ήταν αρκετή για να δημιουργήσει ένα πυκνό δίκτυο. Ή ίσως τα εξαγωνικά αντικείμενα είναι κάποιου είδους κομβικοί σταθμοί για τη συλλογή δεδομένων από τις σφαίρες. Αλλά αυτό που μπορεί να φανεί με βεβαιότητα είναι κάποια αλλαγή στις δυνάμεις και τα μέσα που χρησιμοποιούν οι αδελφοί στο μυαλό.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αλλαγές επιδεικνύονται, όπως πάντα, από τη Νότια και Κεντρική Αμερική , λίγο από την Καλιφόρνια:

Άλλο ένα φανταστικό φωτιστικό σόου από αυτά τα μέρη:

Γράφουν ότι γυρίστηκε στο Μεξικό, αλλά μέχρι στιγμής υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες για την πραγματικότητα της συσκευής. Αν και, υπό το φως των παραπάνω βίντεο, μπορεί να είναι:

https://twitter.com/topsecrettexan/status/1679259470835208193

Τα σόου στην Ευρώπη δεν είναι ακόμα τόσο θεαματικά, αλλά υπάρχουν και ακατανόητες συσκευές στον ουρανό:

Ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά τα πράγματα, με ποιες προθέσεις – κανείς, φυσικά, δεν ξέρει. Αλλά κάθε μέρα οι ουφολόγοι εκπλήσσονται όλο και περισσότερο από κάτι άλλο:

https://twitter.com/Dasgasdom3/status/1678617888964374529?s=20

Αυτό γυρίστηκε στη Φλόριντα πριν από λίγες μέρες και φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο ότι κάποιοι μυστικοί Αμερικανοί μπήκαν σε ένα TR-3B και πέταξαν από το σημείο Α στο σημείο Β, δηλαδή για επαγγελματικούς λόγους, σε μια διαδρομή που ήταν άμεση. ως θέληση του αφεντικού τους. Και όλες αυτές οι σφαίρες, οι κύλινδροι και τα ιπτάμενα γλειφιτζούρια κινούνται πάντα σε μια τροχιά που αποκλείει κάθε εκδήλωση ορθολογισμού.

Αν βάλεις έναν Μορδοβιανό τρακτεριστή ή έναν Αιθίοπα στο TR-3B, τότε θα πετάξει και αυτός κάτι τέτοιο, πατώντας μοχλούς σε όλα στη σειρά. Αλλά αυτές οι συσκευές σαφώς δεν είναι ανόητοι από τα χωριά της Τούλα ή της Τούβα. Παρόλα αυτά, πετούν περίεργα, σύμφωνα με έναν ακατανόητο αλγόριθμο.

Μια από τις πιο πιθανές εξηγήσεις για το φαινόμενο φαίνεται να είναι η υπόθεση ότι η διάσταση αυτών των συσκευών είναι περίπου 3 + 1 ή ακόμα και 3 + 2, δηλαδή στον πραγματικό τους χώρο είτε κρέμονται ακίνητα είτε πετούν ευθεία, επιπλέον, με κάποια όχι πολύ υψηλές ταχύτητες. Αλλά σε εμάς, από έναν πιο «επίπεδο» κόσμο, φαίνεται ότι τα UFO ορμούν απρόβλεπτα, πετούν με την ταχύτητα του φωτός και στρίβουν σε ορθή γωνία.

Έτσι, μιλάμε, ίσως, όχι για καλεσμένους από μακρινά αστέρια, αλλά για κάποιους καλεσμένους από έναν παράλληλο κόσμο 4D, 5D ή και περισσότερων. Και αυτός ο κόσμος τώρα μας διαπερνά, το πέπλο μεταξύ των διαστάσεων λεπταίνει και σύντομα θα σκάσει εντελώς, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

https://corfiatiko.blogspot.com/2023/07/blog-post_292.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr