Home ΔΙΕΘΝΗ Απόλυτη ΦΡΙΚΗ καθώς και…ΠΡΟΔΟΣΙΑ: “Ιερό” αποκαλεί το Κοράνι ο ΠΟΥΤΙΝ, το ΙΔΙΟ Κοράνι που καλεί για ΤΖΙΧΑΝΤ εναντίον των Χριστιανών!!!

Απόλυτη ΦΡΙΚΗ καθώς και…ΠΡΟΔΟΣΙΑ: “Ιερό” αποκαλεί το Κοράνι ο ΠΟΥΤΙΝ, το ΙΔΙΟ Κοράνι που καλεί για ΤΖΙΧΑΝΤ εναντίον των Χριστιανών!!!

by _
0 comment 232 views

Απόλυτη ΦΡΙΚΗ καθώς και…ΠΡΟΔΟΣΙΑ: “Ιερό” αποκαλεί το Κοράνι ο ΠΟΥΤΙΝ, το ΙΔΙΟ Κοράνι που καλεί για ΤΖΙΧΑΝΤ εναντίον των Χριστιανών!!!

Το ιερό βιβλίο είναι «ιερό για τους μουσουλμάνους και θα πρέπει να είναι ιερό για τους άλλους», δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους της μουσουλμανικής δημοκρατίας…

Τα σχόλια ήρθαν καθώς ένας άνδρας έσκισε και έκαψε το Κοράνι έξω από το κεντρικό τζαμί της Στοκχόλμης

ΛΟΝΔΙΝΟ: Η βεβήλωση του Ιερού Κορανίου είναι έγκλημα και θα τιμωρηθεί στη Ρωσία, δήλωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Derbent της Αυτόνομης Δημοκρατίας του Νταγκεστάν με μουσουλμανική πλειοψηφία, ο Πούτιν είπε ότι παρά το γεγονός ότι άλλες χώρες δεν σέβονται την ιερότητα του Κορανίου, αυτό θα είναι πάντα σεβαστό στη Ρωσία.

«Στη χώρα μας, αυτό είναι έγκλημα και σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον ποινικό κώδικα», είπε καθώς έλαβε ένα αντίγραφο του ιερού βιβλίου κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο ιστορικό τζαμί του Derbent, όπου συνάντησε μουσουλμάνους εκπροσώπους από το Νταγκεστάν.

«Το Κοράνι είναι ιερό για τους μουσουλμάνους και θα πρέπει να είναι ιερό για τους άλλους», είπε καθώς ευχαρίστησε τους εκπροσώπους για το δώρο. «Θα τηρούμε πάντα αυτούς τους κανόνες».

Τα σχόλια του Πούτιν έγιναν καθώς ένας άνδρας έσκισε και έκαψε ένα αντίγραφο του Κορανίου έξω από το κεντρικό τέμενος της Στοκχόλμης την Τετάρτη, προκαλώντας ευρεία καταδίκη από τη Σαουδική Αραβία και άλλα μουσουλμανικά έθνη.

«Αυτές οι απεχθής και επαναλαμβανόμενες πράξεις δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές με καμία δικαιολογία, και ξεκάθαρα υποκινούν το μίσος, τον αποκλεισμό και τον ρατσισμό και έρχονται σε άμεση αντίθεση με τις διεθνείς προσπάθειες που επιδιώκουν να διαδώσουν τις αξίες της ανεκτικότητας, της μετριοπάθειας και της απόρριψης του εξτρεμισμού και υπονομεύουν τον απαραίτητο αμοιβαίο σεβασμό. για τις σχέσεις μεταξύ λαών και κρατών», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας.

Αργότερα η σουηδική αστυνομία κατηγόρησε τον άνδρα για ταραχή εναντίον μιας εθνικής ή εθνικής ομάδας.

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr