Home Greek News Η Νέα Δημοκρατία έπιασε αμέσως δουλειά: Παραλίγο νέα τραγωδία στη Θεσσαλία- Δύο τρένα βρέθηκαν στην ίδια γραμμή (φωτογραφίες)….

Η Νέα Δημοκρατία έπιασε αμέσως δουλειά: Παραλίγο νέα τραγωδία στη Θεσσαλία- Δύο τρένα βρέθηκαν στην ίδια γραμμή (φωτογραφίες)….

by _
0 comment 223 views

Παραλίγο νέα τραγωδία στη Θεσσαλία- Δύο τρένα βρέθηκαν στην ίδια γραμμή (φωτογραφίες)….

Το τελευταίο λεπτό στην κυριολεξία αποφεύχθηκε νέα σιδηροδρομική τραγωδία, αυτή τη φορά μέσα στην πόλη της Λάρισας, όταν δύο τρένα βρέθηκαν στην ίδια γραμμή με αντίθετη φορά και σταμάτησαν κυρίως λόγω της έγκαιρης αντίδρασης των μηχανοδηγών, αλλά και των χαμηλών ταχυτήτων που υποχρεωτικά κρατούν μέσα στην πόλη.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα περίπου στις 8 το απόγευμα στο σταθμό του Μεζούρλου στη Λάρισα, όταν δύο επιβατικές αμαξοστοιχίες, η μία μόλις είχε ξεκινήσει προς Αθήνα και η άλλη έφτανε στο σταθμό, ευτυχώς με χαμηλή ταχύτητα – όπως προβλέπεται για την κίνηση μέσα στον ιστό της πόλης – βρέθηκαν στην ίδια γραμμή και κινδύνευσαν να συγκρουστούν!

ΣΧΟΛΙΑ:

Μην φάτε έχει Μητσοτάκη για βραδυνό. Με την νέα κυβέρνηση σήκωσαν αμέσως τα μανίκια. Η Νέα Δημοκρατία έπιασε αμέσως δουλειά και συνεχίζει ακάθεκτη τις κρατικές δολοφονίες που άφησε λόγο εκλογών. Θέλουμε Καραμανλή υπουργό ΟΣΕ που ξέρει την δουλειά να μην μείνει κανείς ζωντανός, ο καινούργιος είναι ερασιτέχνης άκου παραλίγο τραγωδία…Στην Λέσβο ψήφισαν ΝΔ περίπου1000 άτομα ηλικίας 124 ετων και μην ξεχνιόμαστε έρχεται Νέα Πανδημία του κουτιού… Άλλωστε οι Πανδημίες προαναγγέλλονται, όλοι το ξέρουν αυτό.

https://newsbase.gr/2023/06/paraligo-nea-tragodia-sti-thessalia-duo-trena-brethikan-stin-idia-grammi-fotografies-3509310.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr