Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ: Το ψήφισμα παραπομπής για την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ υπερψηφίστηκε στην Βουλή των Αντιπροσώπων!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το ψήφισμα παραπομπής για την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ υπερψηφίστηκε στην Βουλή των Αντιπροσώπων!!!

by _
0 comment 323 views

Image Credit: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS/AFP via Getty Images

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το ψήφισμα παραπομπής για την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ υπερψηφίστηκε στην Βουλή των Αντιπροσώπων!!!

Infowars.com
22 Ιουνίου 2023, 5:34 μ.μ


«Η συνοριακή κρίση του Μπάιντεν επέτρεψε σε εκατομμύρια παράνομους αλλοδαπούς να ξεχυθούν στη χώρα μας, απείλησε την εθνική μας ασφάλεια και σκότωσε περισσότερους από 100.000 Αμερικανούς από φαιντανύλη—συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 1.800 μόνο στο Κολοράντο», δήλωσε η συγγραφέας του νομοσχεδίου βουλευτής Lauren Boebert (R-Colo.)

Σε μια ιστορική κίνηση, ένα ψήφισμα παραπομπής που στοχεύει στην απομάκρυνση του Τζο Μπάιντεν από το αξίωμα για αποτυχία να διασφαλίσει τα νότια σύνορα πέρασε με επιτυχία το βήμα της Βουλής.

Η ψηφοφορία για την παραπομπή του νομοσχεδίου στις επιτροπές Δικαιοσύνης και Εσωτερικής Ασφάλειας πέρασε με 219-208.

Το νομοσχέδιο για την παραπομπή εισηγήθηκε η βουλευτίς Lauren Boebert (R-Colo.), η οποία μίλησε στο βήμα της Βουλής για τους λόγους για τους οποίους οι συνάδελφοι εκπρόσωποι πρέπει να ψηφίσουν για να λογοδοτήσει ο Μπάιντεν.

«Η αντισυνταγματική παράλειψη από τον Τζο Μπάιντεν του καθήκοντός του βάσει του Άρθρου ΙΙ (Β’) να φροντίζει ώστε οι νόμοι να εκτελούνται πιστά, δικαιολογεί την παραπομπή», δήλωσε η κα Μπόμπερτ.

«Έχει δημιουργήσει εσκεμμένα μια συνοριακή κρίση που επέτρεψε τη φρικτή εμπορία παιδιών. Ως μητέρα, μου ραγίζει τη καρδιά να βλέπω τον Τζο Μπάιντεν να κλείνει τα μάτια στα θύματα της σωματεμπορίας παιδιών. Η συνοριακή κρίση του Μπάιντεν επέτρεψε σε εκατομμύρια παράνομους αλλοδαπούς να ξεχυθούν στη χώρα μας, απείλησε την εθνική μας ασφάλεια και σκότωσε περισσότερους από 100.000 Αμερικανούς από φαιντανύλη—συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 1.800 Κολοράντο».

«Είμαι ευχαριστημένος που η ηγεσία της Βουλής συνεργάστηκε μαζί μου για το νομοσχέδιο για την παραπομπή μου για την προστασία της συνταγματικής μας δημοκρατίας. Όπως αποδείχθηκε σε αυτή τη νίκη, θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ κάθε διαθέσιμο διαδικαστικό εργαλείο για να λογοδοτήσει ο Τζο Μπάιντεν και να προωθηθούν οι διαδικασίες παραπομπής».

Άλλα μέλη της Βουλής μίλησαν υπέρ του ιστορικού νομοσχεδίου παραπομπής του Μπόμπερτ.

Διαβάστε παρακάτω το ψήφισμα για την παραπομπή:

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/breaking-impeachment-resolution-to-remove-joe-biden-from-office-passes-house-floor/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr