Home ΗΠΑ Χάντερ Μπάιντεν: Γυμνός, με ιερόδουλες, κάνει ναρκωτικά – Στο διαδίκτυο 9.000 φωτογραφίες του

Χάντερ Μπάιντεν: Γυμνός, με ιερόδουλες, κάνει ναρκωτικά – Στο διαδίκτυο 9.000 φωτογραφίες του

by _
0 comment 105 views
Χάντερ Μπάιντεν: Γυμνός, με ιερόδουλες, κάνει ναρκωτικά – Στο διαδίκτυο 9.000 φωτογραφίες του
Χάντερ Μπάιντεν: Γυμνός, με ιερόδουλες, κάνει ναρκωτικά – Στο διαδίκτυο 9.000 φωτογραφίες του

Χάντερ Μπάιντεν: Γυμνός, με ιερόδουλες, κάνει ναρκωτικά – Στο διαδίκτυο 9.000 φωτογραφίες του

Ακροδεξιά οργάνωση δημοσίευσε το υλικό – Αναστάτωση στον Λευκό Οίκο


Σχεδόν 9.000 φωτογραφίες από το laptop του Χάντερ Μπάιντεν δημοσίευσε στο Διαδίκτυο η ακροδεξιά μη κερδοσκοπική οργάνωση Marco Polo.

Συγκεκριμένα, οι 8.864 φωτογραφίες του γιου του Αμερικανού προέδρου, που αναρτήθηκαν στο bidenlaptopmedia.com,  σύμφωνα με τη Daily Mail, τον δείχουν να απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές, αλλά και σε πιο προσωπικές του (εμφανίζεται γυμνός, με ιερόδουλες στο πλευρό του), ενώ σε άλλες φαίνεται να παίρνει ναρκωτικά.




Οι φωτογραφίες αυτές ήταν είτε αποθηκευμένες στον φορητό του υπολογιστή είτε είχαν σταλεί από εφαρμογές όπως το WhatsApp. Οι εικόνες χρονολογούνται μεταξύ 2008 και 2019 και είναι τραβηγμένες από διάφορα μέρη όπως είναι η Χαβάη, η Κίνα, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Ρώμη και οι ΗΠΑ.

hunter3
biden-
biden_2



Όπως επισημαίνει η βρετανική ταμπλόιντ, «όλες οι φωτογραφίες ταιριάζουν με φωτογραφίες από αντίγραφο του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν που αποκτήθηκε από τη DailyMail.com και πιστοποιήθηκε από εμπειρογνώμονες εγκληματολογίας στον κυβερνοχώρο στις αρχές του 2021».

Η ακροδεξιά οργάνωση Marco Polo ιδρύθηκε από τον πρώην υπάλληλο του Λευκού Οίκου του Ντόναλντ Τραμπ, τον 28χρονο Γκάρετ Ζίγκλερ,  ο οποίος την περιγράφει ως μια «μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα που αποκαλύπτει τη διαφθορά και τον εκβιασμό».

biden-hunter
biden-hunter-
hunter-

«Αν ο αμερικανικός λαός θέλει να μάθει πώς είναι η Πρώτη του οικογένεια, θα το μάθει. Και δεν πρόκειται να βγάλουμε φωτογραφίες που παρουσιάζουν τους Μπάιντεν σε καλές στιγμές», δήλωσε ο Ζίγκλερ ο οποίος πρόσθεσε ότι ο «θησαυρός που ανέβασε η οργάνωσή του» την περασμένη εβδομάδα περιέχει «το 98% των φωτογραφιών της συσκευής του Χάντερ Μπάιντεν».



Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε το περασμένο φθινόπωρο, κατηγορούσε τον Χάντερ για 459 εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένων αδικημάτων πορνείας, διανομής και κατοχής ναρκωτικών, εξαπάτησης κυβερνητικών υπηρεσιών, παράνομων ξένων λόμπι και ξεπλύματος χρήματος.

bidenn
hunter2

Ο Ζίγκλερ δημοσίευσε επίσης περισσότερα από 120.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και σελίδες από το ημερολόγιο της αδελφής του Χάντερ, Άσλεϊ Μπάιντεν.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr