Home Greek News Κυκλοφορεί στο ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΣΤΟ ανατριχιαστικό βίντεο που δείχνει τον ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Τζον Ποντέστα (των ΚΛΙΝΤΟΝ) να βασανίζει και να κακοποιεί τη…ΜΙΚΡΗ ΜΑΝΤΛΙΝ!!! ΑΥΤΟΣ τη σκότωσε!!!

Κυκλοφορεί στο ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΣΤΟ ανατριχιαστικό βίντεο που δείχνει τον ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Τζον Ποντέστα (των ΚΛΙΝΤΟΝ) να βασανίζει και να κακοποιεί τη…ΜΙΚΡΗ ΜΑΝΤΛΙΝ!!! ΑΥΤΟΣ τη σκότωσε!!!

by _
0 comment 393 views

Κυκλοφορεί στο ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΣΤΟ ανατριχιαστικό βίντεο που δείχνει τον ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Τζον Ποντέστα των ΚΛΙΝΤΟΝ να βασανίζει και να κακοποιεί τη…ΜΙΚΡΗ ΜΑΝΤΛΙΝ!!! ΑΥΤΟΣ τη σκότωσε!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 07 Ιουν. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε πρώτα τα δικά μας άρθρο για αυτό το θέμα διότι ο Τύπος στην Ελλάδα, ο συστημικός, συνεχίζει -όλως περιέργως– να γράφει για αυτό το θέμα ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;…

Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚαν – Ερευνητές: Δεν είναι ο Γερμανός ο δολοφόνος της, αλλά ο… ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ και ο αδελφός του!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ – Τώρα λένε ότι…ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ τελικά η Μαντλίν ΜακΚάνε ενώ ο πατέρας της είχε δεσμούς με τον Τζον Ποντέστα που πιθανόν να ήταν ΑΥΤΟ που την…«ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ» με ό, τι σημαίνει αυτό!!!

Μικρή Μαντλίν – Ερευνητές: Δεν είναι ο Γερμανός ο δολοφόνος της, αλλά ο… ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ και ο αδελφός του!!!

Έρχονται τώρα οι εξής αποκαλύψεις του σάιτ The People’s Voice να μας επιβεβαίωσει αυτά που έχουμε βγάλε εμείς για το ίδιο θέμα…!!!….


Ένα εξαιρετικά φρικιαστικό βίντεο με τον John Podesta και μια νεαρή κοπέλα που πιστεύεται ότι είναι η Madeleine McCann κυκλοφορεί στον σκοτεινό ιστό, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν το υλικό.

Μια ακραία ταινία με τον John Podesta και μια νεαρή κοπέλα που πιστεύεται ότι είναι η Madeleine McCann κυκλοφορεί στον σκοτεινό ιστό, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν το υλικό.

Το βίντεο κυκλοφορεί στον σκοτεινό ιστό από τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές που είδαν το υλικό και επιβεβαίωσαν ότι το περιεχόμενο είναι «χειρότερο από τον χειρότερο εφιάλτη σου».

Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο για περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα λόγω της φρικτής φύσης του περιεχομένου, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν την κασέτα.

Πιστεύεται ότι ο Podesta τρομοκρατούσε τη νεαρή κοπέλα, προκαλώντας σκόπιμα το σώμα του παιδιού να απελευθερώσει το…adrenachrome (αδρενωχρόνιο, αδρενώχρωμα) στο αίμα του, πριν το αιμορραγήσει και πιει το αίμα κατά τη διάρκεια ενός σατανικού τελετουργικού.

Το Adrenochrome είναι ένα προϊόν οξείδωσης της αδρεναλίνης που εξάγεται από τα επινεφρίδια ενός ζωντανού δότη. Σύμφωνα με εκείνους που είναι εξοικειωμένοι με το φάρμακο, η μαστούρα που παράγει είναι «έντονη» και «εξωτική».

Αξιόπιστες πηγές που γνωρίζουν τις πιο σκοτεινές γωνιές του σκοτεινού ιστού ισχυρίζονται ότι η κασέτα διέρρευσε από άγνωστο χρήστη τον περασμένο μήνα και άρχισε να προσελκύει επισκεψιμότητα στις αρχές της περασμένης εβδομάδας. Ο σκοτεινός ιστός είναι ένα μέρος του Παγκόσμιου Ιστού στο οποίο είναι προσβάσιμο μόνο μέσω ειδικού λογισμικού, που κατοικείται από έναν δυσανάλογο αριθμό παιδεραστών.

Η ιδιοκτησία και η διανομή ενός βίντεο αυτού του είδους είναι παράνομη και θα μπορούσε να οδηγήσει σε ποινή φυλάκισης για όσους επιχειρούν να διαδώσουν την αλήθεια για την ανατριχιαστική ανακάλυψη.

Χρόνια πριν το WikiLeaks δημοσιεύσει τα προσωπικά email του Τζον Ποντέστα, αποκαλύπτοντας το ενδιαφέρον του για ορισμένα πολύ αμφισβητήσιμα πράγματα, ο γνωστός δημοσιογράφος Άντριου Μπράιτμπαρτ ρωτούσε «Τι υπάρχει στη ντουλάπα σου, Τζον Ποντέστα;»

Τι ήξερε ο Andrew Breitbart (Άντριου Μπράιτμπαρτ); Δεν θα μάθουμε ποτέ – πέθανε, ξαφνικά, από καρδιακή προσβολή το 2012 σε ηλικία 43 ετών. Ήταν ένα υγιές άτομο! Διαβάστε περισσότερα για αυτόν στο άρθρο μας με τίτλο Μικρή Μαντλίν – Ερευνητές: Δεν είναι ο Γερμανός ο δολοφόνος της, αλλά ο… ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ και ο αδελφός του!!!

Μικρή Μαντλίν – Ερευνητές: Δεν είναι ο Γερμανός ο δολοφόνος της, αλλά ο… ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ και ο αδελφός του!!!

 

Δείτε τώρα ένα παλιό τουίτ του κ Andrew Breitbartαπό το 2011 ‘όπου είχε πει τότε τα εξής…

Το πώς ένας γκουρού προγραμματισμού παιδιών, ο John Podesta, δεν είναι γνωστός ως συγκαλυφτής σεξουαλικών επιχειρήσεων εις βάρος ανήλικων παιδιών παγκόσμιας κλάσης, που υπερασπίζεται ανείπωτες πράξεις, με ξεπερνά…

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε ότι αυτή είναι μια φωτογραφία της Madeleine McCann, η οποία εξαφανίστηκε το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007 από το κρεβάτι της σε ένα εξοχικό διαμέρισμα σε ένα θέρετρο στην περιοχή Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, πυροδοτώντας αυτό που μια εφημερίδα αποκάλεσε «την πιο έντονα αναφερόμενη υπόθεση αγνοούμενου στη σύγχρονη ιστορία».

Το πού βρίσκεται παραμένει άγνωστο.

Τυχαίνει ο John (Τζον) και ο Tony Podesta (Τόνι Ποντέστα) να βρίσκονταν στην περιοχή εκείνη τη στιγμή. Αυτή είναι η έπαυλη $1 εκατομμυρίου που ανήκει στον Clement Freud, εγγονό του διαβόητου Sigmund Freud (Σίγκμουντ Φρόυντ), που βρίσκεται μόλις 1/3 του μιλίου από το σημείο που απήχθη η μικρή Madeleine. Ενώ έψαχνε για την κόρη τους, το ζεὔγος McCann (ΜακΚάν) προσκλήθηκε σε αυτό το σπίτι πολλές φορές από τον Φρόιντ, ισχυριζόμενος ότι θα τους βγάλει από τους ενοχλητικούς προβολείς των ΜΜΕ.

Η αστυνομία του Suffolk επιβεβαίωσε ότι ο γνωστός πλέον παιδεραστής, Clement Freud, ήταν εκτός χώρας όταν απήχθη η μικρή Madeleine. Ωστόσο, το σπίτι του είχε δοθεί δανεικό σε δύο φίλους του: τον Τζον και τον Τόνι Ποντέστα που είναι φίλοι των Κλίντον!

Η αστυνομία δημοσίευσε εικόνες e-fit των υπόπτων που αναζητούνται για ανάκριση, οι οποίες έμοιαζαν απίστευτα με τους αδερφούς…Podesta!!!

 

Και το πιο ανατριχιαστικό όλων, ιδίως για…ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι το γεγονός πως το γραφείο του Αρχιεπισκόπου Αμερικής είναι συνδεδεμένο τον ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ…ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας Επιστολή-σοκ του γραφείου του Αρχιεπισκόπου Αμερικής προς τον Ομπάμα για «βοήθεια» για την Ελλάδα με μεσολαβητή τον μεγάλο πράκτορα των Κλίντον και…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ!!!

Επιστολή-σοκ του γραφείου του Αρχιεπισκόπου Αμερικής προς τον Ομπάμα για «βοήθεια» για την Ελλάδα με μεσολαβητή τον μεγάλο πράκτορα των Κλίντον και…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ!!!

Παρεμπιπτόντως, ο John  Tony Podesta είναι…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ…!!!

ΕΠΙΣΗΣ, έχει διαρρεύσει στο Διαδίκτυο ένα παλιό μήνυμα κοινωνικής δικτύωσης του Tony Podesta προς τον αδελφό του John Podesta όπου τον ρωτάει ευθέωες:

Γιάννη, έχουμε πρόβλημα, Θυμάσαι τι είχαμε κάνει με την Μαντλίν;

John, we have a problem. Remember what we did with Maddie

Το Maddie είναι παρατσούκλι του Μαντλίν..!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!…



 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr