Home Greek News Εύα Καϊλή: Eπιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο…ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Εύα Καϊλή: Eπιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο…ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

by _
0 comment 199 views
Εύα Καϊλή: Eπιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο…ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!
Εύα Καϊλή: Eπιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο…ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Εύα Καϊλή: Eπιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο…ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;



Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Αυτή λογικά πρέπει να τα ξέρασε όλα …για αυτό την άφησαν. Δεν τους ήταν χρήσιμη μέσα. Τώρα μπορεί να τους φανεί χρήσιμη έξω… 😉

Διαβάστε επίσης το εξής που είχαμε βγάλει πριν μήνες MEGA ΣΟΚ- Εισαγγελείς από την ισπανική αντιπροσωπεία της εισαγγελίας της ΕΕ που ερευνούσαν τους οφσόρ της Καϊλή προσπάθησαν να ΘΑΨΟΥΝ την υπόθεση γιατί είχαν ΚΙ ΑΥΤΟΙ…ΟΦΣΟΡ!!!

MEGA ΣΟΚ- Εισαγγελείς από την ισπανική αντιπροσωπεία της εισαγγελίας της ΕΕ που ερευνούσαν τους οφσόρ της Καϊλή προσπάθησαν να ΘΑΨΟΥΝ την υπόθεση γιατί είχαν ΚΙ ΑΥΤΟΙ…ΟΦΣΟΡ!!!


Εύα Καϊλή: Eπιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο

ΠΗΓΗ >> https://www.protothema.gr/politics/article/1379918/eua-kaili-epistrefei-san-vouleutis-sto-eurokoinovoulio/

Δεκτό το αίτημα που έκανε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, να πηγαίνει η ευρωβουλευτής στο Στρασβούργο για τις εργασίες του ΕΚ

Επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Εύα Καϊλή, καθώς αποφασίστηκε ότι θα μπορεί πλέον να συμμετέχει στις εργασίες του στο Στρασβούργο.

Συγκεκριμένα, στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος ο οποίος ήταν παρών μαζί με τον συνεργάτη του, Σβεν Μαρί. Ο κ. Δημητρακόπουλος ζήτησε να πηγαίνει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής στο Στρασβούργο για τις εργασίες του ΕΚ και έγινε δεκτό το αίτημα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Επίσης, το Συμβούλιο δέχθηκε ρητά ότι μπορεί να δίνει συνεντεύξεις στον Τύπο αλλά να μην έχει επαφή με τους εμπλεκόμενους μέσω των δηλώσεων στον Τύπο. Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν η Εύα Καϊλή θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!… 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr