
Εύα Καϊλή: Eπιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο…ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;
Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Αυτή λογικά πρέπει να τα ξέρασε όλα …για αυτό την άφησαν. Δεν τους ήταν χρήσιμη μέσα. Τώρα μπορεί να τους φανεί χρήσιμη έξω… 😉
Διαβάστε επίσης το εξής που είχαμε βγάλει πριν μήνες …MEGA ΣΟΚ- Εισαγγελείς από την ισπανική αντιπροσωπεία της εισαγγελίας της ΕΕ που ερευνούσαν τους οφσόρ της Καϊλή προσπάθησαν να ΘΑΨΟΥΝ την υπόθεση γιατί είχαν ΚΙ ΑΥΤΟΙ…ΟΦΣΟΡ!!!
Εύα Καϊλή: Eπιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο
Δεκτό το αίτημα που έκανε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, να πηγαίνει η ευρωβουλευτής στο Στρασβούργο για τις εργασίες του ΕΚ
Επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Εύα Καϊλή, καθώς αποφασίστηκε ότι θα μπορεί πλέον να συμμετέχει στις εργασίες του στο Στρασβούργο.
Συγκεκριμένα, στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος ο οποίος ήταν παρών μαζί με τον συνεργάτη του, Σβεν Μαρί. Ο κ. Δημητρακόπουλος ζήτησε να πηγαίνει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής στο Στρασβούργο για τις εργασίες του ΕΚ και έγινε δεκτό το αίτημα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Επίσης, το Συμβούλιο δέχθηκε ρητά ότι μπορεί να δίνει συνεντεύξεις στον Τύπο αλλά να μην έχει επαφή με τους εμπλεκόμενους μέσω των δηλώσεων στον Τύπο. Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν η Εύα Καϊλή θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!…