Home ΗΠΑ Τα ΜΜΕ συζητούν μια υποψηφιότητα Μπάιντεν-Ομπάμα για τη…προεδρία το…2024…!!!

Τα ΜΜΕ συζητούν μια υποψηφιότητα Μπάιντεν-Ομπάμα για τη…προεδρία το…2024…!!!

by _
0 comment 184 views

Τα ΜΜΕ συζητούν μια υποψηφιότητα Μπάιντεν-Ομπάμα για τη…προεδρία το…2024…!!!

Τα μαζικά μέσα ενημέρωσης συζητούν μια υποψηφιότητα Μπάιντεν-Ομπάμα για το…2024 που είναι…παράνομη σύμφωνα με την 22η τροποποίηση του Συντάγματος των ΗΠΑ….

-Πηγή >> Η εκπομπή Alex Jones

5 Ιουνίου 2023, 5:19 μ.μ

Το κατεστημένο δεν ενδιαφέρεται για το Σύνταγμα των ΗΠΑ

Ο Άλεξ Τζόουνς αναλύει πώς οι ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος προετοιμάζονται να εξασφαλίσουν τη νίκη το 2024 παρά το καταστροφικό ιστορικό του Μπάιντεν.

Για να ενισχύσει τις πιθανότητές του για επανεκλογή, ο Μπάιντεν πρέπει να εμπλακεί σε κάποια ασυνήθιστη δημιουργικότητα.

Ο Μπάιντεν μπορεί να διασώσει την παραπαίουσα ελπίδα του για επανεκλογή με έναν φαινομενικά αδύνατο τρόπο – ζητώντας από τον εξαιρετικά δημοφιλή, πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να παρέμβει για να αντικαταστήσει τον Χάρις στο εισιτήριο του 2024.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διατυπώνεται η ιδέα. Για μια τέτοια υποψηφιότητα γινόταν λόγος ήδη από το 2015, πριν καν τελειώσει η κυβέρνηση Ομπάμα-Μάιντεν.

Νομίζω ότι ο Ομπάμα εσφαλμένα αποκλείστηκε από τη συζήτηση για την κούρσα του 2024, επειδή απλώς υποτίθεται ότι του απαγορεύεται συνταγματικά να είναι υποψήφιος στη λίστα των εθνικών υποψηφίων. Αυτό είναι λάθος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> themessenger.com

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!…

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr