Home ΚΟΣΜΟΣ Πρίγκιπας Χάρι: Φοβόμουν ότι θα με έδιωχναν από το Μπάκιγχαμ μετά τις φήμες ότι πατέρας μου ήταν ο εραστής της μητέρας μου

Πρίγκιπας Χάρι: Φοβόμουν ότι θα με έδιωχναν από το Μπάκιγχαμ μετά τις φήμες ότι πατέρας μου ήταν ο εραστής της μητέρας μου

by _
0 comment 107 views
Πρίγκιπας Χάρι: Φοβόμουν ότι θα με έδιωχναν από το Μπάκιγχαμ μετά τις φήμες ότι πατέρας μου ήταν ο εραστής της μητέρας μου
Πρίγκιπας Χάρι: Φοβόμουν ότι θα με έδιωχναν από το Μπάκιγχαμ μετά τις φήμες ότι πατέρας μου ήταν ο εραστής της μητέρας μου

Πρίγκιπας Χάρι: Φοβόμουν ότι θα με έδιωχναν από το Μπάκιγχαμ μετά τις φήμες ότι πατέρας μου ήταν ο εραστής της μητέρας μου

«Χείμαρρος» ο πρίγκιπας Χάρι στο Ανώτερο Δικαστήριο, μίλησε για τους παιδικούς του φόβους – Κατέθεσε ότι ανησυχούσε επίσης ότι θα τον απέβαλαν από το Ίτον επειδή έκανε χρήση ναρκωτικών

Για τους φόβους και τις ανησυχίες που του προκαλούσαν τα δημοσιεύματα που τον αφορούσαν, όταν ήταν μικρός, μίλησε σε μια χειμαρρώδη κατάθεση στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο Χάρι μάλιστα αναφέρθηκε ακόμη και στις φήμες ότι ο πραγματικός του πατέρας ήταν ο εραστής της μητέρας του Τζέιμς Χιούιτ, που τον έκαναν να φοβάται ότι θα τον έδιωχναν από το Παλάτι, αλλά και στην ανησυχία του ότι θα τον απέβαλαν από το Ίτον, επειδή έκανε ναρκωτικά.

Ο δούκας του Σάσεξ πήγε στο δικαστήριο για να καταθέσει στην υπόθεση εξέτασης κατά του ομίλου MGN που εκδίδει την εφημερίδα Daily Mirror για παγίδευση και παρακολούθηση τηλεφώνων διασημοτήτων.

Ο κοκκινομάλλης Χάρι, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», φορώντας μπλε κοστούμι και σκούρα μοβ γραβάτα, ορκίστηκε στη Βίβλο να πει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια και τότε ξεκίνησαν τα… όργανα.

Εξαπέλυσε, μεταξύ άλλων, μία ασυνήθιστη επίθεση κατά της κυβέρνησης του Λονδίνου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έπιασε πάτο».

Φοβόταν ότι θα τον έδιωχναν από το Μπάκιγχαμ

Κατακεραυνώνοντας τη Ντάουνινγκ Στριτ στο πλαίσιο της ιστορικής του εμφάνισης στο εδώλιο του Ανώτατου Δικαστηρίου στο Λονδίνο σήμερα το πρωί, έσπευσε να επικρίνει τον πρώην μπάτλερ της μητέρας του Πολ Μπάρελ, λέγοντας ότι είναι ένα «διπρόσωπο σ….».

Ο Χάρι υποστήριξε επίσης πως, οι φήμες που οργίαζαν όταν ήταν μικρός ότι ο Τζέιμς Χιούιτ μπορεί να είναι ο «βιολογικός του πατέρας», τον έκαναν να φοβάται ότι «μπορεί να τον διώξουν από το Μπάκιγχαμ ».

Είπε επίσης ότι ανησυχούσε πως θα τον απέβαλαν από το διάσημο σχολείο Eton, όπου φοιτούσε, επειδή έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, τόνισε ότι πίσω από τις φρικτές προσωπικές επιθέσεις και εκφοβισμό σε βάρος του ιδίου και της συζύγου του, βρίσκεται ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν.

Υποστήριξε ότι τουλάχιστον 146 δημοσιεύματα βασίστηκαν σε τηλεφωνικές υποκλοπές

Ο σύζυγος της δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, ο βασικός ενάγων κατά του εκδοτικού ομίλου, επισημαίνει ότι τουλάχιστον 147 δημοσιεύματα από το 1996 έως το 2010 με λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή βασίστηκαν σε τηλεφωνικές υποκλοπές.

Το δικαστήριο εστιάζει από χθες την προσοχή του σε 33 από τα δημοσιεύματα της «Daily Μirror» και της κυριακάτικης έκδοσής της «Sunday Mirror».

Ένα από τα δημοσιεύματα αφορούν έναν τραυματισμό που είχε υποστεί ο Χάρι παίζοντας ράγκμπι, έναν τσακωμό με τον αδερφό του, Γουίλιαμ και πολλές λεπτομέρειες της σχέσης του με την πρώην ερωμένη του Τσέλσι Ντέιβι.

O Xάρι δεν δίστασε να καταθέσει στο δικαστήριο ότι στην διάρκεια της παιδικής του ηλικίας, ήταν αντικείμενο απίστευτα παρεμβατικών άρθρων.

«Ήμουν παιδί, στο σχολείο, όλα αυτά τα άρθρα ήταν απίστευτα παρεμβατικά, κάθε φορά που ένα από αυτά τα άρθρα γραφόταν, είχε αντίκτυπο στη ζωή μου, στους ανθρώπους γύρω μου, στη συγκεκριμένη περίπτωση στη μητέρα μου», είπε ο Χάρι στο δικαστήριο.

Κατηγόρησε τη Mirror ότι παρακολουθούσε το τηλέφωνο της Νταϊάνα

Αίσθηση προκάλεσε ο ισχυρισμός του συνηγόρου του κοκκινομάλλη Χάρι ότι η εφημερίδα «Mirror» παρακολουθούσε το τηλέφωνο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα σε συνομιλίες που είχε το 1997 με τον δημοφιλή κωμικό Μάικλ Μπάριμορ, θέλοντας να τον βοηθήσει σε κάποια προσωπική κρίση.

Η δικηγορική εταιρεία Hamlins εκπροσωπεί τον δούκα του Σάσεξ και την ηθοποιό Σέιντι Φροστ. Ο υπόλοιπες διασημότητες Έλτον Τζον, Ντέιβιντ Φέρνις, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και Ντορίν Λόρενς εκπροσωπούνται από την εταιρεία «Gunnercooke».

Είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που καταθέτει σε δικαστήριο από το 1891

Χάρι και Μέγκαν ήρθαν σε ρήξη με τις βρετανικές εφημερίδες μετά τον γάμο του ζεύγους το 2018.

Είχαν καταστήσει σαφές πως δεν επιθυμούσαν την παραμικρή εμπλοκή με τέσσερις μεγάλες εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένης της «Daily Mail», καταλογίζοντάς τους ψεύδη.

Η έντονη πίεση που ένιωθαν από τα βρετανικά ΜΜΕ ήταν άλλωστε ένας από τους λόγους που επικαλέστηκε το ζεύγος Σάσεξ για να εξηγήσει γιατί πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από τα βασιλικά καθήκοντα και να μετεγκατασταθεί στις ΗΠΑ.

Πάντως, ο Χάρι γίνεται το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που καταθέτει σε δικαστήριο από το 1891, όπως σχολιάζει ο βρετανικός Τύπος.

Ο τότε Πρίγκιπας της Ουαλίας Εδουάρδος, γιος της βασίλισσας Βικτωρίας, είχε κληθεί να καταθέσει αναφορικά με υποθέσεις χαρτοπαιξίας και μοιχείας.

ΠΗΓΗ >>

https://www.protothema.gr/world/article/1379016/prigipas-hari-fovomoun-oti-tha-me-ediohnan-apo-to-bakigham-meta-tis-fimes-oti-pateras-mou-itan-o-erastis-tis-miteras-mou/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr