Home Greek News ΙΔΟΥ ο ομογενής Στιβ Καρυστινός, ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ του…FACEBOOK και όχι μόνο!!! Μήπως τον ξέρουμε;;; Δυστυχώς, ΟΧΙ!!!

ΙΔΟΥ ο ομογενής Στιβ Καρυστινός, ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ του…FACEBOOK και όχι μόνο!!! Μήπως τον ξέρουμε;;; Δυστυχώς, ΟΧΙ!!!

by _
0 comment 620 views

ΙΔΟΥ ο ομογενής Στιβ Καρυστινός, ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ του…FACEBOOK και όχι μόνο!!! Μήπως τον ξέρουμε;;; Δυστυχώς, ΟΧΙ!!!

Τον ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ο…ΕΒΡΑΙΟΙ, όπως ο Μάρκ Ζούκερμπεργκ και τού’ δωσαν μόνο κάτι ψίχουλα για τους κόπους του!!!

Το 1985 ο ομογενής Στιβ Καρυστινός ανέπτύξε έναν αυτο-εξελισσόμενο κώδικα που θωράκιζε τους Η/Υ απέναντι στις κυβερνοεπιθέσεις.

Ήταν ένα είδος ψηφιακού ανοσοποιητικού που γεννούσε προσαρμοζόμενο, αυτόματες άμυνες.

Ήρθε στην Ελλάδα με πολλές ελπίδες, αλλα κατέληξε στην Πίτσος να συναρμολογεί κουζίνες.

Μερικές από τις δισκέτες που είχε αποθηκευθεί ο κώδικας, βρέθηκαν να χρησιμοποιούνται ως stop στις πόρτες του τότε Υπουργείου Εμπορίου.

Τα δεδομένα ανακτήθηκαν από την Μοσάντ και πάνω σε αυτά βασίστηκε το σύτημα αντιπυραυλικής προστασίας του Ισραήλ.

Ο Στιβ Καρυστινός έφυγε από την ζωή τον Μάρτιο του 2006, σε ηλικία 51 ετών, μόνος και ξεχασμένος από τους πάντες, ενώ έκανε raid με τους Μαλισιανούς διαδικτυακούς του φίλους, στο World of Warcraft.

Τα mail του, αποκάλυψαν επικοινωνία από το 2002 με έναν φοιτητή πληροφορικής στο Harvard των ΗΠΑ, για λογαριασμό του οποίου ο Καρυστινός έγραφε κώδικες, αμοιβόμενος με πενιχρά ποσά.

Το όνομα του φοιτητή ήταν…Mark Zuckerberg και όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, o Καρυστινός έπαιξε σημαίνοντα,
αν όχι καθοριστικό ρόλο, στην δημιουργία του facebook.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr