Home Greek News Αφροδίτη Γραμμέλη: Λιποθύμησε στον «αέρα» – Εμβολιασμένη κι αυτή;;; ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙA;;;!!!

Αφροδίτη Γραμμέλη: Λιποθύμησε στον «αέρα» – Εμβολιασμένη κι αυτή;;; ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙA;;;!!!

by _
0 comment 413 views
Αφροδίτη Γραμμέλη: Λιποθύμησε στον «αέρα» Εμβολιασμένη κι αυτή;;; ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙA;;;!!!
Αφροδίτη Γραμμέλη: Λιποθύμησε στον «αέρα» Εμβολιασμένη κι αυτή;;; ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙA;;;!!!

Αφροδίτη Γραμμέλη: Λιποθύμησε στον «αέρα» Εμβολιασμένη κι αυτή;;; ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙA;;;!!!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: 

“-Παιδιά, δε νιώθω καλά…

-Ωραία… ωραία ωραία ωραία. Περνάμε αμέσως στη μαγειρική…”
Για όσους λοιπόν δεν το έχουν καταλάβει ακόμα… για όσους συνεχίζουν να παρακολουθούν όλα αυτά τα τηλεοπτικά σκουπίδια… για όσους επί τρία χρόνια άφηναν αυτά τα σιχαμέvα σκουπίδια να τους τρομοκρατούν με μια ανύπαρκτη πανδημία…και να τους πλασάρουν ανώμαλα πρότυπα…

Ας δουν επιτέλους ποιο είναι το πραγματικό τους πρόσωπο… εμετικές αδίστακτες γλίτσες, που δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από τα νούμερα της τηλεθέασης και τις παχυλές αμοιβές τους…

Πραγματικά… δεν το χωράει ο νους μου αυτό που έγινε εδώ! Να λιποθυμάει άνθρωπος στο πλατό και να μην κουνιέται κανένας!
Ρε δεν πάμε καλά!

Και θα συνεχίζετε να παρακολουθείτε αυτά τα απάνθρωπα κτήνη ρε μίζεροι τηλεμπανιστηρτζήδες;;; θα τα αφήνετε να σας πουλάνε έναν τρόπο ζωής για ελάχιστους, την ώρα που εσείς ζείτε με κουπόνια;;; ζωντόβολα!

Αλήθεια, είπε τίποτα η σαύρα για μια ψυχή που χάθηκε επειδή δεν υπήρχε δεύτερο ασθενοφόρο σε ένα από τα μεγαλύτερα νησιά μας;;; και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε καρότσα φορτηγού ενώ ψυχορραγούσε;;; ή προχώρησε κατευθείαν στην επόμενη συνταγή;;;
Κλείστε το γ@μημέvo το χαζοκούτι επιτέλους! Κλείστε το μπας και πάρει πάλι μπρος ο εγκέφαλος και γίνουμε πάλι άνθρωποι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ~… 


Αφροδίτη Γραμμέλη: Λιποθύμησε στον «αέρα»

«Παιδιά δεν νιώθω καλά» είπε και έχασε τις αισθήσεις της στο πλατό του «Πρωινό μας»


Ένα λιποθυμικό επεισόδιο είχε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό μας».

Η δημοσιογράφος συζητούσε με το υπόλοιπο πάνελ για τη σεφ Ντίνα Νικολάου, όταν ξαφνικά διέκοψε τη ροή του προγράμματος για να ενημερώσει τους συναδέλφους της, πως δεν αισθάνεται καλά.

«Παιδιά δεν νιώθω πολύ καλά» είπε και φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις της με το κεφάλι της να πέφτει στο τραπέζι.

Οι συνεργάτες της πήγαν κοντά της, η Φαίη Σκορδά κάλεσε τον για βοήθεια και πέρασε στην στήλη της μαγειρικής.

Δείτε το βίντεο…

 Εμβόλιο, Εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, Εμβολιασμένοι, αιφνίδιοι θάνατοι, ξαφνικίτιδες, Εμβόλιο κορωνοϊού, COVID, COVID-19

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr