Home Greek News ΚορωνοΥΙΟΣ: Όταν ο Μητσοτάκης έλεγε ότι «ο κορωνοϊός χτυπά, πλέον, ΜΟΝΟΝ τους…ανεμβολίαστους». Και τώρα ΞΑΦΝΙΚΑ τον «κόλλησε» ΔΗΘΕΝ ο ΙΔΙΟΣ!!!

ΚορωνοΥΙΟΣ: Όταν ο Μητσοτάκης έλεγε ότι «ο κορωνοϊός χτυπά, πλέον, ΜΟΝΟΝ τους…ανεμβολίαστους». Και τώρα ΞΑΦΝΙΚΑ τον «κόλλησε» ΔΗΘΕΝ ο ΙΔΙΟΣ!!!

by _
0 comment 93 views

ΚορωνοΥΙΟΣ: Όταν ο Μητσοτάκης έλεγε ότι «ο κορωνοϊός χτυπά, πλέον, ΜΟΝΟΝ τους…ανεμβολίαστους». Και τώρα ΞΑΦΝΙΚΑ τον «κόλλησε» ΔΗΘΕΝ ο ΙΔΙΟΣ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη |  03 Ιουν. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο Ορίστε η επιστολή που ΔΕΝ ήθελαν τον Μητσοτάκη στο Άγιο Όρος! – «Ανεπιθύμητοι εντός του Αγίου όρους οι…αφορισμένοι»!!! σας είχαμε αποκαλύψει τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ πίσω από την ακύρωση του ταξιδιού του Μητσοτάκη εις τον Άγιον Όρος που ΔΕΝ είχε να κάνει με τον ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊον, του οποίου η ύκαρξις παραμένει ΑΚΟΜΗ…ΑΦΑΝΤΟΣ διότι, πολύ απλά, ΔΕΝ έχει απομονωθεί ΠΟΤΕ από κανέναν επιστήμονο-γιατρο ή / και εργαστήριο ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!  Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ «ΠΥΡΗΝΙΚΗ» – Το ίδιο το CDC παραδέχεται τώρα με ΈΓΓΡΑΦΑ πως ΟΛΟΙ οι δήθεν «ιοί» είναι…ΨΕΥΤΙΚΟΙ, όπως ο…«ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»!!! ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΙΟΙ = ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ!!! για περισσότερα επ’ αυτού!!!

Η ακύρωσις είχε να κάνει με το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι είναι…ΑΝΑΘΕΜΑ!!!

Αλλά ας μην λησμονούμεΝ αυτά που είχε πει ο ίδιος ο Μητσοτάκης τον Ιουλ. του 2021 για τον «κορωνοϊό» του, ότι, δηλαδή, ΧΤΥΠΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ!!! ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ, ΠΡΟΧΘΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!!!

Δηλαδή, να υποθέσουμε, ΠΡΟΔΟΤΗ-ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ…ΕΣΥ αφού, και σύμφωνα με ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ, έχεις κολλήσει…ΚΩΛΟνοϊό;;;!!! Αλλά το περίεργο και ΠΑΡΑΔΟΞΟ εδώ είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ πως, παρ´ολο που, ΟΝΤΩΣ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, το μπόλι, το…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ αλλιώς.ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ…ΝΕΚΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΤΛ.,…ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ!!!

 


Ο Μητσοτάκης σε νέο μήνυμα: «Ο κορωνοϊός χτυπά, πλέον, μόνο τους ανεμβολίαστους»

«Δεν υπάρχει χώρος για διπρόσωπες τοποθετήσεις, η φημολογία δεν είναι ιδεολογία» το νέο μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός σε όσους δεν εμβολιάζονται, με αφορμή την 47η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας – Μητσοτάκης: «Μάχη» πόρτα πόρτα για να πειστούν οι ανεμβολίαστοι

NEWSROOM

24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 – 12:48

«Η Δημοκρατία μας είναι πιο δυνατή από ποτέ. Έμεινε όρθια απέναντι στα κύματα του λαϊκισμού», το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την επέτειο των 47 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Προσέθεσε ότι στον 21ο αιώνα δεν επιτρέπεται η αμφισβήτηση της επιστήμης και ότι άρνηση στο εμβόλιο σημαίνει άρνηση στην υγεία.

Σε μια περίοδο που ο έλεγχος της πανδημίας αποτελεί στοίχημα για την κυβέρνηση, ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε, μεταξύ άλλων, πως η «προσωπική συμπεριφορά αναδεικνύεται σε καταλύτη της κοινωνικής επιτυχίας, το μήνυμα είναι σαφές: Συνεπής πολίτης είναι ο εμβολιασμένος πολίτης».

Εστιάζοντας στην προβλεπόμενη ανάκαμψη μετά την πανδημία, ο πρωθυπουργός επεσήμανε πως το «τέλος της πανδημίας θα σημάνει την αρχή μιας νέας ευημερίας. Αυτής, που θα φέρει το Σχέδιο ”Ελλάδα 2.0”, αυξάνοντας την απασχόληση και τον δημόσιο πλούτο της χώρας».

Ειδική αναφορά έκανε στη σεναριολογία γύρω από τα εμβόλια και τους αρνητές των εμβολίων: «Όταν οι ειδικοί προειδοποιούν πως ο κορωνοϊός χτυπά, πλέον, μόνον τους ανεμβολίαστους, δεν υπάρχει χώρος για διπρόσωπες τοποθετήσεις. Η φημολογία δεν είναι ιδεολογία. Και οι ψεύτικοι φόβοι ανήκουν σε ψεύτικους κόσμους».

Αναλυτικά το μήνυμα του πρωθυπουργού για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας:

”Η Ελλάδα γιορτάζει, σήμερα, 47 χρόνια δημοκρατικής πορείας. Προσθέτει έτσι, μία ακόμη σελίδα στο πιο μεγάλο κεφάλαιο πολιτικής ομαλότητας της Ιστορίας της. Και, καθώς η φετινή Ημέρα της Δημοκρατίας, συμπίπτει με τους δύο αιώνες ελεύθερης ζωής του Έθνους και με τα 40 χρόνια της ευρωπαϊκής του εμπειρίας, η πατρίδα μας αποκτά τρία ορόσημα της δύσκολης διαδρομής που έχει διανύσει. Αλλά και τρεις πυξίδες για την κατεύθυνση που καλείται να ακολουθήσει στο σήμερα και το αύριο.

Η 24η Ιουλίου είναι αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές της αντιδικτατορικής πάλης. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ενταγμένη και στη συλλογική συνείδηση ως μία σταθερά αναστοχασμού. Ως πεδίο προβληματισμού για μία καλύτερη ζωή στον παρόντα χρόνο. Και ως πυροδότης νέων αναζητήσεων για μία πληρέστερη Δημοκρατία και μία ακόμη πιο ανοιχτή κοινωνία. Αποτελεί, συνεπώς, επέτειο με επίκαιρα μηνύματα το περιεχόμενο των οποίων σταθερά ανανεώνουν τα ζητούμενα των καιρών.

Στα πολλά χρόνια που κύλησαν από τον Ιούλιο του 1974, η ενότητα των Ελλήνων, η προσήλωση στους θεσμούς, οι σωστές επιλογές της κορυφής και η υπεύθυνη δράση της βάσης ήταν που οδήγησαν τη χώρα μπροστά. Αντίθετα, όταν οι αρχές αυτές παραβιάστηκαν, ο τόπος καθηλώθηκε. Έχουμε χρέος, λοιπόν, να τις επαναφέρουμε στο προσκήνιο αξιοποιώντας το απόσταγμα του παρελθόντος με τον δυναμισμό του παρόντος! Είναι ο δρόμος που επέλεξε η Ελλάδα, εδώ και δύο χρόνια.

Σήμερα, η Δημοκρατία μας είναι πιο δυνατή από ποτέ. Εξοστράκισε με δικαιοσύνη τους σκοτεινούς εχθρούς της. Έμεινε όρθια απέναντι στα κύματα του λαϊκισμού και πιστή στους κανόνες του Κοινοβουλευτισμού, του διαλόγου και των δικαιωμάτων. Την ίδια ώρα, κλείνει την πόρτα σε κάθε εθνική απειλή με την ισχυρή άμυνα και την ενεργητική της διπλωματία. Την κρατά, ωστόσο, ορθάνοιχτη στην αναβάθμιση του διεθνούς ρόλου της χώρας, στην ανάπτυξη και τη συνοχή της κοινωνίας της.

Ύστερα από 47 χρόνια, ο συνδυασμός της ελευθερίας με την ατομική υπευθυνότητα αναβαπτίστηκε ως νικηφόρο δίδαγμα στην πολύμηνη μάχη με την πανδημία. Τώρα όμως, μας καλεί να το μετατρέψουμε σε συλλογική στάση για την έξοδο από αυτήν. Και, καθώς η προσωπική συμπεριφορά αναδεικνύεται σε καταλύτη της κοινωνικής επιτυχίας, το μήνυμα είναι σαφές: Συνεπής πολίτης είναι ο εμβολιασμένος πολίτης!

Στον 21ο αιώνα δεν επιτρέπεται η αμφισβήτηση της επιστήμης και τα δεδομένα δισεκατομμυρίων ανθρώπων που έχουν ήδη αποδείξει την ασφάλεια των εμβολίων. Όταν, λοιπόν, οι ειδικοί προειδοποιούν πως ο κορωνοϊός χτυπά, πλέον, μόνον τους ανεμβολίαστους, δεν υπάρχει χώρος για διπρόσωπες τοποθετήσεις. Η φημολογία δεν είναι ιδεολογία. Και οι ψεύτικοι φόβοι ανήκουν σε ψεύτικους κόσμους. Άρνηση στο εμβόλιο, συνεπώς, σημαίνει άρνηση στην υγεία και στην πρόοδο των πολιτών.

Η Πολιτεία εξαντλεί κάθε περιθώριο πειθούς. Οφείλει, ωστόσο, να προνοεί για την επόμενη μέρα. Να σέβεται τους λιγότερους, χωρίς όμως να στερεί ελευθερίες από τους πολύ περισσότερους. Και να τηρεί το Σύνταγμα, το οποίο αναθέτει σε όλους το χρέος της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης. Μόνο έτσι το τέλος της πανδημίας θα σημάνει την αρχή μιας νέας ευημερίας. Αυτής, που θα φέρει το Σχέδιο «Ελλάδα 2.0», αυξάνοντας την απασχόληση και τον δημόσιο πλούτο της χώρας.

Ενωμένοι οι Έλληνες υποδεχόμαστε και φέτος την 24η Ιουλίου, μετουσιώνοντας την εμπειρία σε εθνική αυτοπεποίθηση και ενεργό αισιοδοξία. Τα βήματά μας οδηγούν, πλέον, μόνο μπροστά. Και οι στόχοι μας κοιτούν μόνο ψηλά!”.

ΠΗΓΗ >> https://www.newmoney.gr/roh/politiki/o-mitsotakis-se-neo-minima-o-koronoios-chtipa-pleon-mono-tous-anemvoliastous/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr