Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νόβακ Τζόκοβιτς: Η νανοτεχνολογία στην υπηρεσία του – Το… κέρμα στο στήθος του, που τον κάνει «Iron Man»

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η νανοτεχνολογία στην υπηρεσία του – Το… κέρμα στο στήθος του, που τον κάνει «Iron Man»

by _
0 comment 144 views
Νόβακ Τζόκοβιτς: Η νανοτεχνολογία στην υπηρεσία του – Το… κέρμα στο στήθος του, που τον κάνει «Iron Man»
Νόβακ Τζόκοβιτς: Η νανοτεχνολογία στην υπηρεσία του – Το… κέρμα στο στήθος του, που τον κάνει «Iron Man»

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η νανοτεχνολογία στην υπηρεσία του – Το… κέρμα στο στήθος του, που τον κάνει «Iron Man»

Ο «Νόλε» αποκάλυψε άλλο ένα μυστικό του όπλο σε παιχνίδι του στο Roland Garros

Μετά το μαγικό φίλτρο που εμφάνισε πριν από λίγους μήνες σε αγώνα του ο Νόβακ Τζόκοβιτς πλέον χρησιμοποιεί νέο προϊόν νανοτεχνολογίας για να έχει περισσότερες αντοχές!

Το αποκάλυψε το βράδυ της Τετάρτης στον αγώνα του 2ου γύρου του Roland Garros με τον Ούγγρο Μάρτον Φούτσοβιτς.

Ο Νόλε κάποια στιγμή μετά από το 1ο σετ που είχε διάρκεια 90′ άλλαξε μπλούζα και τότε φάνηκε να έχει κολλημένο στο στήθος του ένα … κέρμα. Φυσικά δεν ήταν γούρι αλλά ένα νέο προϊόν που έρχεται από την Ιταλία και το πλασάρει ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου σε όλη την υφήλιο.

Είναι το Taopatch και είναι μια συσκευή νανοτεχνολογίας που συνδυάζει τον βελονισμό με τη θεραπεία φωτός.

Η συσκευή αυτή βοηθάει τους αθλητές όλων των επιπέδων να έχουν μεγαλύτερο συντονισμό, πιο εύκολη κίνηση και να εξοικονομούν πολύτιμους πόρους κατά τη διάρκεια του αγώνα και της προπόνησης.

nole_s2_2
nole_s

Φοριέται καθημερινά, «τρέφεται» μόνο του με το φως του ήλιου και τη θερμότητα του σώματος, εξασφαλίζοντας 720 ώρες «περιποίησης» κάθε μήνα.

Μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της συμμετρίας της λεκάνης και των κάτω άκρων, στην ενεργοποίηση των μυών (μέσω της ενεργοποίησης περισσότερων ινών από τις οποίες αποτελείται ο μυς), στην ισορροπία (ακόμη και μετά από 4 ώρες δραστηριότητας), στη συγκέντρωση και στην επιτάχυνση μετά τον αγώνα ανάκτηση.

Ο Νόλε μετά από τον αγώνα του ρωτήθηκε αλλά δεν αποκάλυψε τι είναι αυτό στο στήθος του. Είχε όμως όρεξη για πλάκα και σημείωσε:  «Όταν ήμουν παιδί μου άρεσε πολύ ο Iron Man, οπότε προσπαθώ να υποδυθώ τον Iron Man. Η ομάδα μου προσφέρει μια απίστευτα αποτελεσματική νανοτεχνολογία για να με βοηθήσει να αποδώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο, οπότε αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό της καριέρας μου. Αν δεν ήταν αυτό, μάλλον δεν θα καθόμουν εδώ».

Στο Wimbledon το 2022 ο Νόλε εθεάθη να πίνει –ή να εισπνέει– μια περίεργη σκόνη κατά τη διάρκεια μιας αλλαγής και όταν ρωτήθηκε σχετικά μετά τον αγώνα αστειεύτηκε: «Μαγικό φίλτρο, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Θα το μάθετε σύντομα, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό τώρα. Θα το μάθετε σύντομα». 

Επίσης στους τελικούς της ATP στο Τορίνο, η ομάδα του εθεάθη να ανακατεύει τα ποτά του σε έναν από τους αγώνες του και ξεκαθάρισαν ότι δεν ήθελαν να δει κανείς τι έκαναν.

https://www.protothema.gr/sports/article/1377573/novak-tzokovits-i-nanotehnologia-stin-upiresia-tou-to-kerma-sto-stithos-tou-pou-ton-kanei-iron-man/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr