Home Greek News ΚΩΛΟνοϊός κατά παραγγελία: Κ. Μητσοτάκης: Θετικός στον “κορονοϊό”, ακυρώνει την επίσκεψη στο Άγιο Όρος

ΚΩΛΟνοϊός κατά παραγγελία: Κ. Μητσοτάκης: Θετικός στον “κορονοϊό”, ακυρώνει την επίσκεψη στο Άγιο Όρος

by _
0 comment 306 views

ΚΩΛΟνοϊός κατά παραγγελία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Θετικός στον “κορονοϊό”, ακυρώνει την επίσκεψη στο Άγιο Όρος


-Katerina Doukoumopoulou

Για να μάθετε άλλη φορά κρανιοακατοίκητα ραγιαδονουδουλάκια να φιλάτε τα χέρια του γκαντεμόσαυρου… είδατε τι κάνατε; εεε;;;; Τον κολλήσατε τον τσαμενούλη…  άντε στη σειρά τώρα όλοι για ράμπιτ! Μην αργείτε! Μπορεί να είστε κρούσματα! Και να μας πεθανετούλους! 

 Διότι… ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ!

Όχι που θα σας άφηνε να το ξεχάσετε… αλλά να! …δείτε!…με τέσσερις πέντε δόσεις, μια χαρά το περνάει ο σωτήρας σας… όσοι λοιπόν, έχετε αμελήσει την τριμηνιαία επικαιροποίησή σας, μην χάνετε χρόνο! οι επόμενες δυο βδομάδες είναι πάντα κρίσιμες!

Ε, μην τ’αφήσουμε τα τσαμένα τα εμφολιάκια να λήξουν ρε παιδγιαααα… κρίμα να χάσουν την φονικότ… αποτελεσματικότητά τους…  

 Έι πσιτ Κούληηηηηηη! Την λονγκ ψόφιντ να προσέχεις εσύ στο εξής! 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!…


Κυριάκος Μητσοτάκης: Θετικός στον κορωνοϊό, ακυρώνει την επίσκεψη στο Άγιο Όρος – Δείτε βίντεο

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως κι ένα τίμημα» ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΝΔ – Με Covid  και οι  Παύλος Μαρινάκης και  Δημήτρης Τσιόδρας

Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που ακύρωσε το ταξίδι του στο Άγιο Όρος και τη Χαλκιδική. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Σε βίντεό του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως κι ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ του covid, είμαι θετικός». 

Ως εκ τούτου, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι για κάποιες ημέρες θα χρειαστεί να παραμείνει στο σπίτι του.  «Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει, εκεί θα είναι όμως, να πάμε σε μία άλλη ευκαιρία». Ωστόσο, χαριτολογώντας, υπενθύμισε ότι TikTok πάντα θα μπορεί να κάνει, οπότε «περιμένετε το επόμενο βίντεό μου».

Ο κ. Μητσοτάκης έχει μία ενόχληση στον λαιμό ενώ για τρεις μέρες θα παραμείνει στο σπίτι του. Εάν διαγνωστεί αρνητικός τις επόμενες μέρες τότε θα επανέλθει μετά την Τρίτη στις προεκλογικές του περιοδείες.

Θετικοί στην Covid-19 εντοπίστηκαν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ο συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ Δημήτρης Τσιόδρας. 

Ο κ. Μαρινάκης, όπως έγραψε στο twitter, παραμένει ασυμπτωματικός και ελπίζει ότι σε λίγες ημέρες «θα μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά από κοντά». «Πάνω από όλα προσέχουμε την υγεία μας» σημειώνει. 

https://www.protothema.gr/politics/article/1378032/kuriakos-mitsotakis-thetikos-ston-koronoio-akuronei-tin-episkepsi-sto-agio-oros/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr