Home Κορωνοϊος Εκατοντάδες YouTubers που προώθησαν τα εμβόλια Covid κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχουν τώρα αναπυτύξει καρκίνους-τούρμπο!!!

Εκατοντάδες YouTubers που προώθησαν τα εμβόλια Covid κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχουν τώρα αναπυτύξει καρκίνους-τούρμπο!!!

by _
0 comment 324 views
Εκατοντάδες YouTubers που προώθησαν τα εμβόλια Covid κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχουν τώρα καρκίνους-τούρμπο!!!
Εκατοντάδες YouTubers που προώθησαν τα εμβόλια Covid κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχουν τώρα καρκίνους-τούρμπο!!!

Εκατοντάδες YouTubers που προώθησαν τα εμβόλια Covid κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχουν τώρα αναπυτύξει καρκίνους-τούρμπο!!!

31 Μαΐου 2023 / Baxter Dmitry

Θυμάστε όλους εκείνους τους κοινωνικούς επηρεαστές του YouTube που ωθούσαν τα πειραματικά εμβόλια Covid-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας; Πολλοί από αυτούς πληρώθηκαν από την κυβέρνηση και τη Big Pharma (οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες) για να επηρεάσουν τους οπαδούς τους ώστε να πιστέψουν ότι η κυκλοφορία του εμβολίου ήταν καλή ιδέα.

Λοιπόν, εκατοντάδες από αυτούς τους νέους και υγιείς επιρροές του YouTube διαγνωστηκν με καρκίνο τώρα – και πολλοί από αυτούς παραδέχτηκαν ότι πάσχουν από σπάνιους και επιθετικούς καρκίνους-τούρμπο!!!

Πολλοί ανεξάρτητοι εκδότες έχουν αναφέρει για τα δεκάδες υγιή άτομα, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών αθλητών, που πεθαίνουν ξαφνικά από τότε που κυκλοφόρησε το εμβόλιο.

Τα μέσα ενημέρωσης φυσικά ακυρώνουν όποιον τολμήσει να μιλήσει για όλα αυτά και οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν το σκάνδαλο των υπερβολικών θανάτων. Ζούμε σε έναν πολύ διαφορετικό κόσμο τώρα.

Εδώ είναι ένα μικρό δείγμα των δημοφιλών ανθρώπων του YouTube που επηρεάζουν τις μάζες που διαγνωστηκαν πρόσφατα με επιθετικούς καρκίνους-τούρμπο…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτή η λίστα μεγαλώνει καθημερινά. Επίσης, δεν περιλαμβάνονται οι επηρεαστές TikTok και Twitter που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο, ούτε οι πολλοί επηρεαστές σε διάφορες πλατφόρμες που έχουν υποστεί καρδιακά προβλήματα, όπως μυοκαρδίτιδα και ξαφνικές καρδιακές προσβολές.

Ποιος θα είναι ο πρώτος από αυτούς τους influencers που θα παραδεχτεί ότι τους είπαν ψέματα και τους εκμεταλλεύτηκαν;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://thepeoplesvoice.tv/hundreds-of-youtubers-who-pushed-covid-vaccines-during-pandemic-now-have-turbo-cancers/ 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr