
ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ “ΣΟΥΛΤΑΝΟ” ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;
- at 01 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2023
Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
Το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου 2023 ήταν εξωπραγματικό, ήταν αδιανόητο. Δεν το περίμενε ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ούτε ο Αλέξης Τσίπρας! Και θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε με το ποσοστό που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ, από τη στιγμή που αυτό το κόμμα ως Αξιωματική Αντιπολίτευση στην 4ετή διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ, συμφωνούσε σε όλα με το κυβερνών κόμμα! Ο ελληνικός λαός όμως τους έθεσε μεν στην αντιπολίτευση, ωστόσο θα περίμενε να ανταποκριθούν στον θεσμικό τους ρόλο! Που ήταν ο έλεγχος της Εξουσίας και η διαμόρφωση μιας άλλης πολιτικής περπατησιάς σε κορυφαία ζητήματα που απασχόλησαν λαό και Πατρίδα! Όμως δυστυχώς, τι ακριβώς είδαμε;
Είδαμε την απόλυτη σύμπλευση με την κυβέρνηση της ΝΔ στο ζήτημα της υγειονομικής κρίσεως, όπου η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς, και η αξιωματική αντιπολίτευση είναι συνυπεύθυνη της κυβερνήσεως για τους πολλούς θανάτους, κυρίως λόγω ελλείψεως ΜΕΘ (υπερεπάρκεια που έχουν όλα τα κράτη – μέλη της ΕΕ), αφού ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη!
Είδαμε την απόλυτη ταύτιση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και της απάνθρωπης τιμωρίας με την επιβολή του διοικητικού προστίμου σε όσους δεν ήθελαν να εμβολιαστούν (συνταξιούχοι άνω των 60 ετών), ή την αναστολή της εργασίας από τις δημόσιες υπηρεσίες τους (υγειονομικοί)! Καταπατώντας τα δημοκρατικά τους δικαιώματα, στερώντας την ελευθερία τους, δημιουργώντας απάνθρωπους αποκλεισμούς στην κοινωνία μας! Επιβάλλοντας καθεστωτικά μέτρα, κυρίως για τους ανεμβολίαστους και βιάζοντας την σκέψη των Ελλήνων πολιτών με το τρομολάγνο ιατρικό προσωπικό τους!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! > https://egerssi.gr/%ce%b8%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bb%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%bf-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9/