Home ΗΠΑ Υπάρχει μια μαζική έξοδος σε εξέλιξη από τον ΟΗΕ! Τουλάχιστον 23 Αμερικανοί εισαγγελείς που καταγγέλλουν την ολέθρια για όλους εμάς ατζέντα του για το κλίμα!

Υπάρχει μια μαζική έξοδος σε εξέλιξη από τον ΟΗΕ! Τουλάχιστον 23 Αμερικανοί εισαγγελείς που καταγγέλλουν την ολέθρια για όλους εμάς ατζέντα του για το κλίμα!

by _
0 comment 194 views

Υπάρχει μια μαζική έξοδος σε εξέλιξη από τον ΟΗΕ! Τουλάχιστον 23 Αμερικανοί εισαγγελείς που καταγγέλλουν την ολέθρια για όλους εμάς ατζέντα του για το κλίμα!

Τρίτη 30 Μαΐου 2023 13:50

-Της Λίζα Χέιβεν (Lisa Haven)

Γενικοί Εισαγγελείς από 23 πολιτείες εξέδωσαν επιστολή σε 28 ασφαλιστικές εταιρείες (αυτές που εμπλέκονται στη Συμμαχία Net-Zero Insurance Alliance του ΟΗΕ) ζητώντας πληροφορίες σχετικά με πιθανές παραβιάσεις από τους ασφαλιστές της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας των ΗΠΑ.

Ως αποτέλεσμα, αυτό έχει προκαλέσει μαζική έξοδο από τα Ηνωμένα Έθνη. Όλα αυτά και πολλά άλλα σε αυτή την έκθεση…

Τι προκάλεσε τη μαζική έξοδο από τα Ηνωμένα Έθνη;

Εν συντομία, 23 γενικοί εισαγγελείς των κρατών αποφάσισαν να γράψουν μια επιστολή σε κάθε ασφαλιστική εταιρεία που συνδέεται με τη συμμαχία ασφάλισης καθαρών μηδενικών εκπομπών των Ηνωμένων Εθνών και ή τη συμμαχία κατόχων περιουσιακών στοιχείων καθαρών μηδενικών εκπομπών των Ηνωμένων Εθνών, δύο ομάδες εντός των Ηνωμένων Εθνών.

Ο λόγος για τον οποίο στόχευσαν αυτές τις εταιρείες, όχι μόνο λόγω της συμμαχίας τους, αλλά επειδή πιστεύουν, οι γενικοί εισαγγελείς πιστεύουν, ότι επειδή είναι ευθυγραμμισμένες με αυτές τις εταιρείες μπορεί να διαπράττουν κάποιου είδους πιθανή παραβίαση σχετικά με τους αντιμονοπωλιακούς νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτοί οι γενικοί εισαγγελείς έχουν ανάψει φωτιά υπό αυτές τις υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών, και ως αποτέλεσμα αυτού υπάρχουν πολλοί από αυτούς που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τα Ηνωμένα Έθνη.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες προωθούν μια κλιματική ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών και αυτό προσπαθούν να αποκαλύψουν αυτοί οι Αμερικανοί γενικοί εισαγγελείς!

Ολα αυτά έχουν να κάνουν με την ατζέντα 2030 των Ηνωμένων Εθνών που θέλει να απαλλαγεί από όλες τις εκπομπές άνθρακα, κάτι το οποίο είναι ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ γιατί αν δεν υπάρχουν εκπομπές άνθρακα, τότε δεν υπάρχει συνέχιση της ζωής στο οικοσύστημά μας τόσο για τα φυτά όσα και για τα ζώα  καθώς και για τους…ανθρώπους!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr