Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ανεβάζει προσφορά η Αλ Χιλάλ για Μέσι στα 1,2 δις για δύο χρόνια! – Ο πατέρας του Μέσι αποδέχθηκε την πρόταση!

Ανεβάζει προσφορά η Αλ Χιλάλ για Μέσι στα 1,2 δις για δύο χρόνια! – Ο πατέρας του Μέσι αποδέχθηκε την πρόταση!

by _
0 comment 136 views
Ανεβάζει προσφορά η Αλ Χιλάλ για Μέσι στα 1,2 δις για δύο χρόνια! – Ο πατέρας του Μέσι αποδέχθηκε την πρόταση!
Ανεβάζει προσφορά η Αλ Χιλάλ για Μέσι στα 1,2 δις για δύο χρόνια! – Ο πατέρας του Μέσι αποδέχθηκε την πρόταση!

Ανεβάζει προσφορά η Αλ Χιλάλ για Μέσι στα 1,2 δις για δύο χρόνια!

Ασύλληπτα ποσά ρίχνει στο τραπέζι η Αλ Χιλάλ για να πάρει τον Λιονέλ Μέσι, με την προσφορά της να φτάνει στα 1,2 δισ. ευρώ για δύο χρόνια!

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λαμβάνει ετησίως 200 εκατ. ευρώ από την Αλ Χιλάλ.

O σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας ωστόσο… τρελάθηκε και δεν τινάζει απλά την μπάνκα για να κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι. Τη διαλύει!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Footmercato, η προσφορά στον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή φτάνει τα 1,2 δισ. ευρώ για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ένα ασύλληπτο ποσό, που δεδομένα θα αποτελέσει -εφόσον ολοκληρωθεί- το deal του αιώνα στον παγκόσμιο αθλητισμό!

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Μέσι θα ήθελε να επιστρέψει στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα μετά από μία διετία στο Παρίσι, πλην όμως το Financial Fair Play της La Liga, αποτελεί για την ώρα τροχοπέδη.

Ο πατέρας του Μέσι αποδέχθηκε την πρόταση 1,2 δισ. ευρώ από την Αλ Χιλάλ

Δεδομένη, θεωρείται η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν, τις επόμενες εβδομάδες, με την Μπαρτσελόνα και την Σαουδική Αραβία, να είναι οι πιθανότεροι προορισμοί του παγκόσμιου πρωταθλητή, ενώ στο «παιχνίδι», φέρεται να έχει «μπει» και η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Οπως όλα δείχνουν, λοιπόν, στις 30 Ιουνίου, ο Μέσι θα αποχαιρετήσει την γαλλική πρωτεύουσα, καθώς δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο του, παρά την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του, με 16 γκολ και 15 ασίστ στο σαμπιονά.

Ενας από τους βασικούς λόγους της επικείμενης αποχώρησης του Μέσι, είναι οι αποδοκιμασίες που δέχθηκε από μερίδα φιλάθλων, ουκ ολίγες φορές, καθώς δεν κατάφερε να οδηγήσει τους συμπαίκτες του στην κατάκτηση του Champions League. Η «τελευταία πράξη» του διαφαινόμενου «διαζυγίου» «παίχθηκε» τον περασμένο μήνα, όταν ο Μέσι, ταξίδεψε στην Σαουδική Αραβία, χωρίς να λάβει σχετική άδεια. Η διοίκηση τον τιμώρησε με αποκλεισμό δύο εβδομάδων και η ποινή μειώθηκε στο μισό, μετά την συγγνώμη του Μέσι, για το πειθαρχικό παράπτωμα.

Πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του «pulga», εκτιμούν ότι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλ Χιλά, «αιώνια αντίπαλο» της Αλ Νασρ, όπου αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, η τελευταία πρόταση που έχει στα χέρια του ο Μέσι, είναι ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, δηλαδή ένα ποσό, υπερδιπλάσιο από τις απολαβές του CR7.

Επιθυμία του Μέσι, είναι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όμως η αβεβαιότητα που επικρατεί, σχετικά με το σχέδιο βιωσιμότητας που υπέβαλε ο καταλανικός σύλλογος στην La Liga, τον ανάγκασαν να… κατευθυνθεί προς τον Κόλπο. Οπως αποκαλύπτει η γαλλική ιστοσελίδα «footmercato», o πατέρας του Μέσι, Χόρχε έχει ήδη αποδεχθεί την προσφορά της Αλ Χιλάλ, πληροφορία που μένει να επαληθευθεί τις επόμενες εβδομάδες.

ΠΗΓΗ 1 / ΠΗΓΗ 2

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr