Home ΚΟΣΜΟΣ Ο εκτελεστικός διευθυντής του ΟΗΕ αποκαλύπτει: η παγκόσμια ελίτ είναι όλοι παιδεραστές

Ο εκτελεστικός διευθυντής του ΟΗΕ αποκαλύπτει: η παγκόσμια ελίτ είναι όλοι παιδεραστές

by _
0 comment 430 views

Ο εκτελεστικός διευθυντής του ΟΗΕ αποκαλύπτει: η παγκόσμια ελίτ είναι όλοι παιδεραστές

Xristos Xristos

Στα υψηλότερα επίπεδα της πολιτικής, των οικονομικών και της βιομηχανίας του θεάματος, μια σκιώδης μάστιγα παιδεραστών χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για να κρύψουν τα νοσηρά εγκλήματα που διαπράττουν κατά των παιδιών.

Αυτή η φουρνιά σχεδίαζε να εξαπολύσει την πανδημία του Covid το 2016, αλλά έπρεπε να τη μεταφέρει στο 2020 επειδή η νίκη του Τραμπ στις εκλογές δεν ήταν μέρος των σχεδίων τους. Και αυτό σήμαινε επίσης ότι η κρίση τροφίμων και νερού που είχε προγραμματιστεί για το 2020 έχει πλέον μετατεθεί πίσω για το 2025.

Αλλά μην παίρνετε τα λόγια μου για αυτό. Αυτό ήταν όλο σύμφωνα με τον Καλίν Τζορτζέσκου, πρώην πρόεδρο της Λέσχης της Ρώμης και πρώην εκτελεστικό διευθυντή στα Ηνωμένα Έθνη, ο οποίος έχει γίνει ένας από τους πιο καταξιωμένους και υψηλού προφίλ πληροφοριοδότες στην παγκόσμια ιστορία της ελίτ.

Ο Τζορτζέσκου πέρασε 17 χρόνια δουλεύοντας σε ανώτερους ρόλους στα Ηνωμένα Έθνη και έριχνε τους ώμους με την ελίτ. Είχε διάφορα γραφεία εντός του οργανισμού, συμπεριλαμβανομένων Ανώτερου Συνεργάτη, Ειδικού Εισηγητή και Εκτελεστικού Διευθυντή.

Είναι πραγματικός γνώστης του ΟΗΕ και γι’ αυτό οι αποκαλύψεις του δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ανατριχιαστικές.

8 εκατομμύρια παιδιά χάνονται στον κόσμο κάθε χρόνο και πολλά από αυτά καταλήγουν στα χέρια ελίτ παιδεραστών που διοικούν τον κόσμο, γιατί όπως εξηγεί ο Calin Georgescu, η ελίτ χρησιμοποιεί τα παιδιά ως μορφή νομίσματος.

Οι συνέπειες των ισχυρισμών του Τζορτζέσκου είναι τεράστιες. Απειλούν να καταρρίψουν τις ψευδαισθήσεις μας για ισχυρούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των Προέδρων, των Βασιλικών, του Χόλιγουντ και εκείνων που εμπιστευόμαστε ότι διοικούν τις χώρες μας.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr