Home Greek News ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!!! Οι Iron Maiden έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι θρύλο “Alexander the Great” (Μέγας Αλέξανδρος)

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!!! Οι Iron Maiden έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι θρύλο “Alexander the Great” (Μέγας Αλέξανδρος)

by _
0 comment 475 views
ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!!! Οι Iron Maiden έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι θρύλο “Alexander the Great”
ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!!! Οι Iron Maiden έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι θρύλο “Alexander the Great”

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!!! Οι Iron Maiden έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι θρύλο “Alexander the Great” (Μέγας Αλέξανδρος)

Το θρυλικό συγκρότημα έπαιξε για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι Alexander The Great, 37 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:

Στις 06 Ιαν. ΦΕΤΟΣ, είχαμε γράψει ένα άρθρο για ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ με τίτλο ΙΔΟΥ το φοβερό τραγούδι “Alexander The Great” (Μέγας Αλέξανδρος) του “Iron Maiden” που εκθειάζει τα μεγαλεία του Ελληνισμού!!! ὀπου γράψαμε τα εξής..ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ..

Οι μουσικοί του συγκροτήματος δεν μπορούσαν ποτέ να παίξουν αυτό το τραγούδι ζωντανά σε καμια συναυλία γιατί το τραγούδι ήταν παρα πολύ βαθυστόχαστο και μαγικό για αυτούς για να το παίξουν μπροστά σε ζωντανό ακροατήριο! Το μεγαλείο του βάρους του τραγουδιού δεν το άντεχαν…

ΙΔΟΥ το φοβερό τραγούδι “Alexander The Great” (Μέγας Αλέξανδρος) του “Iron Maiden” που εκθειάζει τα μεγαλεία του Ελληνισμού!!!

Και ΤΩΡΑ…ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ…ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΕΙ…ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ…ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ…!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!


Ένα μεγάλο απωθημένο των οπαδών των Iron Maiden εκπληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής, αφού το συγκρότημα έπαιξε για πρώτη φορά ζωντανά το Alexander The Great, 37 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Βέβαια, το έπαιξαν λίγο μακριά από εμάς τους Έλληνες (που έχουμε κυρίως το απωθημένο), αφού η μπάντα ξεκίνησε την Future Past περιοδεία της από τη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας και η χώρα μας δεν περιλαμβάνεται στις στάσεις τουλάχιστον για φέτος. Έτσι, έχουμε την ελπίδα αν συνεχιστεί και του χρόνου μήπως μας έρθουν, αλλιώς αν δεν το ακούσουμε και τώρα ζωντανά δεν θα το ακούσουμε ποτέ. Το καταλάβατε; ΠΟΤΕ!



Οι Iron Maiden βγήκαν στη σκηνή με το Caught Somewhere in Time και συνέχισαν με το Stranger in a Stranger Land που είχαν να εμφανιστούν σε setlist από το 1987 και το 1999 αντίστοιχα. Σειρά πήρε το Senjutsu, με τα Writing on the Wall και τις ζωντανές πρεμιέρες των Days of Future Past και Time Machine.

Και μπορεί τα τραγούδια του Somewhere in Time προφανώς και να τα περιμέναμε, αλλά το setlist συνεχίστηκε με μία τεράστια έκπληξη, αφού έπαιξαν το Prisoner από το Number of the Beast μετά από σχεδόν δέκα χρόνια! Ακολούθησε η πρεμιέρα του Death of the Celts και τα Can i Play with Madness, Heaven Can Wait, πριν από τη μεγάλη στιγμή με το Alexander the Great.

Δείτε το πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε:

To κανονικό set έκλεισε με τα Fear of the Dark και Iron Maiden και η μπάντα επέστρεψε με τα Hell on Earth (το περίμεναν με αγωνία οι φανατικοί οπαδοί), Trooper και το Wasted Years που έριξε και την αυλαία.

Θα πρέπει να σημειώσουμε την απουσία των Number of the Beast και Hallowed be thy Name, ως εξαιρετικά σπάνιο γεγονός, αλλά χαλάλι με τόσες κομματάρες.





You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr