Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δήλωση-σοκ Πίπεν: «Ο Τζόρνταν πριν τους Μπουλς ήταν τραγικός» (video)

Δήλωση-σοκ Πίπεν: «Ο Τζόρνταν πριν τους Μπουλς ήταν τραγικός» (video)

by _
0 comment 149 views

Πίπεν: «Ο Τζόρνταν πριν τους Μπουλς ήταν τραγικός» (video)

Published 23 ώρες ago on 28 Μαΐου 2023

Ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών του ΝΒΑ. μίλησε για τη σύγκριση MJ και Λεμπρόν Τζέιμς, τονίζοντας ότι ο πρώτος ήταν τραγικός παίκτης πριν αγωνιστεί στο Σικάγο. Παράλληλα, υπογράμμισε πως ο σταρ των Λέικερς, είναι ο κορυφαίος που έπαιξε μπάσκετ ποτέ. 

«Στατιστικά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο καλύτερος που έπαιξε ποτέ μπάσκετ. Δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκριση. Αυτό τον κάνει όμως τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών; Αυτό θα το αφήσω σε εσάς, γιατί εγώ πιστεύω ότι επειδή το μπάσκετ είναι ομαδικό, κανείς δεν είναι ο καλύτερος γιατί κανείς δεν μπορεί να κερδίσει μόνος του. Έχω δει τον Μάικλ Τζόρνταν να παίζει πριν έρθω να παίξω με τους Μπουλς. Και εσείς τον είδατε να παίζει. Ήταν ένας τραγικός παίκτης. Ήταν τραγικό να παίζεις μαζί του. Έπαιζε συνεχώς ένας εναντίον ενός, σούταρε άσχημα σουτ και ξαφνικά γίναμε ομάδα και αρχίσαμε να κερδίζουμε και όλοι ξέχασαν ποιος ήταν».


Περισσότερα Εδω

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr