Home ΗΠΑ Το FBI έχει μόνο 5 ΗΜΕΡΕΣ για να παραδώσει τα αποδεικτικά στοιχεία του Χάντερ Μπάιντεν

Το FBI έχει μόνο 5 ΗΜΕΡΕΣ για να παραδώσει τα αποδεικτικά στοιχεία του Χάντερ Μπάιντεν

by _
0 comment 61 views
Το FBI έχει μόνο 5 ΗΜΕΡΕΣ για να παραδώσει τα αποδεικτικά στοιχεία του Χάντερ Μπάιντεν
Το FBI έχει μόνο 5 ΗΜΕΡΕΣ για να παραδώσει τα αποδεικτικά στοιχεία του Χάντερ Μπάιντεν

Το FBI έχει μόνο 5 ΗΜΕΡΕΣ για να παραδώσει τα αποδεικτικά στοιχεία του Χάντερ Μπάιντεν

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023, 19:57

Το FBI έχει μόνο 5 ΗΜΕΡΕΣ για να παραδώσει τα αποδεικτικά στοιχεία του Χάντερ Μπάιντεν.. ΤΙΚ ΤΑΚ… Το ρολόι χτυπά για το FBI. Σε νέα ανακοίνωση, η Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής αποκάλυψε ότι το FBI έχει μόνο πέντε ημέρες για να παραδώσει οποιοδήποτε έγγραφο που σχετίζεται με το σχέδιο δωροδοκίας του Χάντερ Μπάιντεν.

Η Επιτροπή Εποπτείας δήλωσε: «Το FBI έχει στη διάθεσή του πέντε ημέρες για να παραγάγει το αρχείο FD-1023 που ζητήθηκε, το οποίο ισχυρίζεται ότι ένα σχέδιο δωροδοκίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων που αφορούσε τον τότε αντιπρόεδρο Μπάιντεν».

Η Επιτροπή συνέχισε «Εάν το FBI δεν παράγει το αρχείο, ο εκπρόσωπος Τζέιμς Κόμερ θα κινήσει διαδικασίεις περι της περιφρονήσεως για το Κογκρέσο».

Ιδού το έκτακτο ρεπορτάζ (πατήστε επάνω στην εικόνα):

Ακολουθεί η επίσημη έκθεση της Επιτροπής Εποπτείας της Βουλής :

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Λογοδοσίας της Βουλής, Τζέιμς Κόμερ (R-Ky.) και ο γερουσιαστής Τσακ Γκράσλεϊ (Ρ-Αϊόβα) κατακρίνουν σήμερα τον διευθυντή του FBI, Κρίστοφερ Ρέι, επειδή αψήφησε κλήτευση του Κογκρέσου για ένα μη διαβαθμισμένο αρχείο που ισχυριζόταν ότι είχε εγκληματικό σχέδιο με τον τότε αντιπρόεδρο Τζο. Μπάιντεν και έναν ξένο υπήκοο. Το έγγραφο, ένα έντυπο FD-1023 που δημιουργήθηκε από το FBI, φέρεται να αναφέρει λεπτομερώς μια συμφωνία που περιλαμβάνει ανταλλαγή χρημάτων για αποφάσεις πολιτικής. Σε μια νέα επιστολή προς τον Διευθυντή Wray, ο Πρόεδρος Comer προειδοποιεί ότι εάν το FBI αποτύχει να παράγει το αρχείο έως τις 30 Μαΐου 2023, η Επιτροπή Εποπτείας θα κινήσει περιφρόνηση των διαδικασιών του Κογκρέσου.

«Η άρνηση του FBI να παράσχει αυτό το έγγραφο είναι παρεμποδιστική. Ο πληροφοριοδότης αποκαλύπτει ότι ο Τζο Μπάιντεν μπορεί να είχε εμπλακεί σε ένα εγκληματικό σχέδιο δωροδοκίας καθώς ο Αντιπρόεδρος παρακολουθεί στενά τα όσα βλέπουμε στην έρευνά μας σχετικά με τα σχέδια επιρροής της οικογένειας Μπάιντεν. Το Κογκρέσο και ο αμερικανικός λαός πρέπει να γνωρίζουν τι, αν μη τι άλλο, έκανε το FBI για να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς που περιέχονται σε αυτό το αρχείο. Εάν ο διευθυντής Wray αρνηθεί να παραδώσει αυτό το μη διαβαθμισμένο αρχείο, η Επιτροπή Εποπτείας θα αρχίσει να περιφρονεί τις διαδικασίες του Κογκρέσου», δήλωσε ο Πρόεδρος Comer.

Το προσωπικό του FBI υπέδειξε στο προσωπικό της Επιτροπής Εποπτείας ότι οι όροι αναζήτησης που περιέχονταν στην κλήτευση του προέδρου Comer ήταν ευρύ, επειδή υπήρχαν πολλά αποκρινόμενα έγγραφα που περιείχαν τον όρο «Biden» στην εμπιστευτική βάση δεδομένων ανθρώπινου δυναμικού του για τον Ιούνιο του 2020. Ο Πρόεδρος Comer περιορίζει το εύρος της κλήτευσης παρέχοντας δύο επιπλέον όροι που μπορούν να αναφέρονται στη φόρμα FD-1023: «30 Ιουνίου 2020» και «πέντε εκατομμύρια». Αυτοί οι όροι σχετίζονται με την ημερομηνία στο έντυπο FD-1023 και την αναφορά του στο χρηματικό ποσό που φέρεται να κατέβαλε ο αλλοδαπός για να λάβει το επιθυμητό αποτέλεσμα πολιτικής.

Σύμφωνα με το DC Enquirer :

Την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Εποπτείας της Βουλής Τζέιμς Κόμερ (R-KY) ανέλαβε σημαντικά μέτρα για να περιφρονήσει το Κογκρέσο τον διευθυντή του FBI Κρίστοφερ Ρέι.

“[Μαλλομέταξο ύφασμα. Ο Τζέιμς Κόμερ] απειλεί να κινήσει περιφρόνηση των διαδικασιών του Κογκρέσου, εάν ο διευθυντής του FBI, Κρίστοφερ Ρέι, συνεχίσει να αψηφά την κλήτευση του», αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Βουλής των Αντιπροσώπων στο Twitter. «Το FBI απέτυχε να προσκομίσει το αταξινόμητο αρχείο που ισχυρίζεται ότι ένα εγκληματικό σχέδιο δωροδοκίας περιλάμβανε τον τότε αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν και έναν ξένο υπήκοο. Αυτό το ρεκόρ έχει καθυστερήσει δύο εβδομάδες».

Το tweet συνέχισε, λέγοντας ότι «το προσωπικό του FBI ανέφερε ότι οι όροι αναζήτησης που περιέχονται στην κλήτευση ήταν ευρείς επειδή υπήρχαν πολλά αποκριτικά έγγραφα που περιείχαν τον όρο «Biden» στην εμπιστευτική βάση δεδομένων ανθρώπινου δυναμικού του για τον Ιούνιο του 2020. Ο πρόεδρος Comer περιορίζει το εύρος της κλήτευσης παρέχοντας δύο πρόσθετους όρους που μπορεί να αναφέρονται στο αρχείο: «30 Ιουνίου 2020» και «πέντε εκατομμύρια».

Το tweet ολοκληρώθηκε με μια προειδοποίηση που αποσκοπούσε στην άμεση δράση από τον διευθυντή του FBI Wray.

«Εάν ο διευθυντής Wray αποτύχει να παράγει το δίσκο μέχρι τις 30 Μαΐου 2023, η Επιτροπή Εποπτείας θα κινήσει την περιφρόνηση των διαδικασιών του Κογκρέσου. Η λογοδοσία που υποσχεθήκαμε στον αμερικανικό λαό έρχεται», κατέληξε στο tweet.

lumi-news.gr

πηγή

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr