Home Greek News ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΝΤΡΟΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!

ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΝΤΡΟΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!

by _
0 comment 165 views
ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΝΤΡΟΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,  ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. !!!
ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΝΤΡΟΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,  ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. !!!

ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΝΤΡΟΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!


ΣΟΚ ….

ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΝΤΡΟΣ …!!!!!!

ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ…

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…!!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΑΧΑ….

ΤΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΜΤ ????????

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?????ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ??????

ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ???? ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ???? 

ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ …..


Συμφωνία υπουργείου Υγείας-ΠΟΥ – Τι δήλωσε ο Πλεύρης

Πέμπτη, 18/05/2023 – 16:09

Το υπουργείο Υγείας υπέγραψε συμφωνία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την Ανάπτυξη και Εφαρμογή Πλαισίου Μέτρησης και Αξιολόγησης της Ποιότητας της Υγειονομικής Περίθαλψης στην Ελλάδα.

Το υπουργείο Υγείας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) υπέγραψαν σήμερα, Πέμπτη (18/5) συμφωνία.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου των υπουργείων Υγείας και Ανάπτυξης ο Υπουργός Υγείας, κ. Θάνος Πλεύρης και ο Περιφερειακός Διευθυντής του ΠΟΥ Ευρώπης, Δρ Hans Kluge (υπέγραψε μέσω τηλεδιάσκεψης), παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων (καλύπτει το χρηματοδοτικό μέρος της συμφωνίας), κ. Άδωνι Γεωργιάδη, υπέγραψαν τη συμφωνία Υπουργείου Υγείας και Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ)– Περιφερειακό Γραφείο για την Ευρώπη για την εκπόνηση από τον ΠΟΥ του έργου «Ανάπτυξη και Εφαρμογή Πλαισίου Μέτρησης και Αξιολόγησης της Ποιότητας της Υγειονομικής Περίθαλψης στην Ελλάδα»,Κατά την τελετή υπογραφής οι Υπουργοί και ο εκπρόσωπος του Περιφερειακού Διευθυντή του ΠΟΥ Ευρώπης επισήμαναν:

Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων:

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος για την ευκαιρία να μετέχω σ’ αυτήν την προσπάθεια, που έχει στόχο την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών φροντίδας στον ελληνικό λαό – κοινό στόχο για όλη την ανθρωπότητα και βασική αρμοδιότητα για όλες τις κυβερνήσεις, πολύ περισσότερο στην Ευρώπη. Πρέπει να επισημάνω ότι δεν θα είμαστε εδώ σήμερα εάν δεν υπήρχε η βούληση του Υπουργού Υγείας, κ. Θάνου Πλεύρη και η δουλειά της ομάδας του ώστε από μια ιδέα που ξεκίνησε πριν περίπου 2 χρόνια να φθάσουμε στην υπογραφή του τελικού κειμένου της συμφωνίας, γι’ αυτό και τους ευχαριστώ θερμά».

adonis yppoyrgeio ygeias poy

Πλεύρης: «Ο ΠΟΥ θα μας βοηθήσει να αναβαθμίσουμε την ποιότητα στο ΕΣΥ»

Θάνος Πλεύρης, Υπουργός Υγείας:«Θέλω να ευχαριστήσω τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τη συνεργασία που είχαμε τους 20 αυτούς μήνες. Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και πιστεύουμε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μέσα από αυτό το πρόγραμμα θα μας βοηθήσει προκειμένου να αναβαθμίσουμε την ποιότητα στο Εθνικό μας Σύστημα υγείας που είναι πρώτη μας προτεραιότητα».

plevris

Joao Breda, Επικεφαλής του Γραφείου Αθήνας για την Ποιότητα της Φροντίδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας – Περιφερειακό Γραφείο για την Ευρώπη:

«Είναι τιμή μου να βρίσκομαι σήμερα εδώ εκ μέρους του Περιφερειακού Διευθυντή του ΠΟΥ Ευρώπης, Δρ Hans Kluge, και θα ήθελα να εκφράσω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει στο έργο μας. Η Ελλάδα έχει κάνει σημαντικά βήματα προς την βελτίωση της ποιότητας της περίθαλψης και αυτό δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να κάνουμε μέσα από αυτό το πρότζεκτ. Η χώρα σας είναι σημαντικό μέλος του ΠΟΥ/Ευρώπης και ευχαριστώ θερμά την ελληνική κυβέρνηση για την υποστήριξη που έχει δείξει τόσο στο Γραφείο της Αθήνας για την Ποιότητα της Φροντίδας όσο και στα υπόλοιπα κράτη της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας του ΠΟΥ θέτοντας ως προτεραιότητα την ποιότητα της περίθαλψης».

ypoyrgeio ygeias poy2Στην τελετή υπογραφής παρέστησαν υπηρεσιακοί παράγοντες και στελέχη του Περιφερειακού Γραφείου Ευρώπης του ΠΟΥ, όπως ο κ. Βίων Ψιακής, Σύμβουλος στο Γραφείο Αθήνας για την Ποιότητα της Φροντίδας.

ΠΗΓΗ >> https://www.healthstat.gr/politiki-ygeias/23486/symfonia-ypourgeiou-ygeias-pou-ti-dilose-o-pleyris?fbclid=IwAR0VvDW7uRJposB6yQCY4rtr-iAEG-6maOzJ8HVz5Bf-MyyMsJ2TwmF9k2s

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr