Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το φαινόμενο Χάαλαντ: 6.000 θερμίδες ημερησίως, 25 δισ. προβολές στο TikTok και €450.000 την εβδομάδα

Το φαινόμενο Χάαλαντ: 6.000 θερμίδες ημερησίως, 25 δισ. προβολές στο TikTok και €450.000 την εβδομάδα

by _
0 comment 106 views
Το φαινόμενο Χάαλαντ: 6.000 θερμίδες ημερησίως, 25 δισ. προβολές στο TikTok και €450.000 την εβδομάδα
Το φαινόμενο Χάαλαντ: 6.000 θερμίδες ημερησίως, 25 δισ. προβολές στο TikTok και €450.000 την εβδομάδα

Το φαινόμενο Χάαλαντ: 6.000 θερμίδες ημερησίως, 25 δισ. προβολές στο TikTok και €450.000 την εβδομάδα

Ο Νορβηγός με το θηριώδες παρουσιαστικό επιβεβαιώνει τους χαρακτηρισμούς «θωρηκτό», «τιτάνας», «Βίκινγκ» που του έχουν αποδοθεί εξαιτίας της σωματοδομής, αλλά και της απόδοσής του

Όταν η ισπανική εφημερίδα ΑS αποκάλυψε τι ακριβώς περιέχει το «διαιτολόγιο» των 6.000€ θερμίδων που καταναλώνει καθημερινά ο Ερλινγκ Χάαλαντ, το ίντερνετ πλημμύρισε με σειρά δημοσιεύσεων, σχολίων και memes που παρουσίαζαν τον Νορβηγό σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι με τον Χάνιμπαλ.

Ο κύριος λόγος ήταν τα εντόσθια ζώων, τα συκώτια και οι καρδιές, τα οποία είναι πολύ πλούσια σε βιταμίνες, σίδηρο και μαγνήσιο κι αποτελούν το όχι και τόσο λουκούλλειο γεύμα του Χάαλαντ. Εκείνος σαν άλλος Ποπάυ δεν παραλείπει να πίνει κάθε μέρα και τον μαγικό ζωμό του, το οποίο στην ουσία είναι ένα μείγμα από γάλα, λάχανο και σπανάκι.




To γκαράζ με τα υπερπολυτελή αυτοκίνηταΟ Νορβηγός είναι λάτρης των ακριβών αυτοκινήτων κι από ότι φαίνεται έχει μπόλικο χώρο στο γκαράζ του προκειμένου να χωρέσουν όλα τετρακίνητα θηρία που κατά καιρούς οδηγεί. Αναμφίβολα το καμάρι της συλλογής του είναι η λευκή Rolls-Royce Cullinan η οποία τιμάται περί τα 340.000€ κι είχε «αποτελέσει εν αγνοία της την πέτρα του σκανδάλου», όταν ο Χάαλαντ είχε απαθανατιστεί να την οδηγεί κρατώντας στο χέρι το κινητό του τηλέφωνο. Πέραν της Rolls- Royce ο Νορβηγός –που λατρεύει τα SUV- έχει στην κατοχή του ένα Range Rover 510e αξίας 145.000€, ένα AUDI RS 6 AVANT αξίας 180.000€, και μια MERCEDES-AMG GLE Coupe αξίας 150.000€.


Από μικρός ήταν φαινόμενο

Ο Νορβηγός ήταν ένα φαινόμενο από μικρός αφού στην τρυφερή ηλικία των πέντε ετών είχε καταφέρει να σημειώσει ένα απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα άνευ φοράς πηδώντας 1.63 μέτρα. Αν πάλι αναρωτιέσαι για την εξωγήινη σωματοδομή του, που κατατροπώνει τους αντιπάλους εντός γηπέδου, τότε καλό είναι να γνωρίζεις πως προέκυψε από όλα τα αθλήματα με τα οποία καταπιάστηκε από παιδί.

«Ο Έρλινγκ έκανε χάντμπολ, στίβο και σκι. Νομίζω ότι είναι καλό που έπαιξε χάντμπολ και τένις. Η ποικιλία είναι σημαντική, αφού μπορείς να εξασκήσεις πολλά διαφορετικά μέρη του σώματός σου» δήλωσε ο πατέρας του Άλφι, για το θηριώδες σώμα του γιου του. To βίντεο με τον 13χρονο Χάαλαντ να διαλύει τις αντίπαλες άμυνες σκοράροντας κατά ριπάς δεν άργησε να γίνει Viral πριν δύο χρόνια, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.



Erling Braut Haaland Scores At Age 13!

Το νέο αγαπημένο παιδί των social media

Με 30 εκατομμύρια followers στο Instagram και 5 εκατομμύρια στο Twitter ο Νορβηγός κάνει πρωταθλητισμό και στα social media την στιγμή που βιντεάκια με hashtag το όνομά του στο Τik Tok αθροίζουν περισσότερες από 25,5 δισεκατομμύρια προβολές. Από κοντά και τα νούμερα με τα βιντεάκια του στο YouTube που αναπαράγονται με ρυθμούς πολυβόλους σημειώνοντας ρεκόρ δημοσιεύσεων. Ο Νορβηγός παραμένει ενεργός στα social και συχνά ανεβάζει υλικό που γίνεται άμεσα viral όπως η φωτογραφία του ως μωρό να φορά τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι αλλά κι εκείνη που τον δείχνει να κρατά το μαγικό του φίλτρο στο οποίο αναφερθήκαμε πιο πάνω.

Tα φετινά ρεκόρ του νορβηγικού θωρηκτού

Ο ύψους 1.94 Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν ισοπεδωτικός τη φετινή σεζόν δικαιολογώντας πλήρως το παρατσούκλι του ως Terminator. Από την αρχή, ο Χάαλαντ ξεκίνησε δυναμικά. Σκόραρε δύο γκολ στο ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Γουέστ Χαμ, πρόσθεσε ένα τρίτο γκολ στον τρίτο του αγώνα απέναντι στη Νιουκάστλ, και συνέχισε με διαδοχικά χατ-τρικ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η παρθενική του σεζόν στην Premier League συνοδεύτηκε από μια σειρά ρεκόρ καθώς ο Νορβηγός έγινε ο παίκτης που έφτασε πιο γρήγορα από κάθε άλλον στα 10 γκολ στην ιστορία της κι έπειτα αυτός που έφτασε πιο γρήγορα και στα 20. Κάπως έτσι ο 22χρονος έγινε ο αναδυόμενος αστέρας της Αγγλικής Premier League μιας και πρόκειται για έναν από τους πιο συναρπαστικούς νεαρούς αθλητές σε όλο τον πλανήτη, ανεξαρτήτως αθλήματος, συνιστώντας βασικό λόγο για να παρακολουθείς κάθε εβδομάδα τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι.

Εκεί θα δεις τον Χάαλαντ να σκοράρει με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο, διαλύοντας την αμυντική λειτουργία των αντιπάλων, οι οποίοι ζουν νύχτες τρόμου απέναντί του εντός γηπέδου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Λειψία, την οποία διέσυρε το νορβηγικό θωρηκτό στις 14 Μαρτίου σκοράροντας 5 γκολ σε μόλις 57 λεπτά, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Μέσι και του Λουις Φαμπιάνο στο Champions League. Αν μάλιστα ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν τον έκανε αλλαγή τόσο νωρίς ίσως να είχαμε δει την κατάρριψη ενός ακόμη εξωγήινου ρεκόρ από τον Χάαλαντ.



Η ποδοσφαιρική εκδοχή του Σακίλ Ο Νιλ

Ο Νορβηγός μοιάζει με μια ποδοσφαιρική εκδοχή του Σακίλ Ο’ Νιλ που δεν μαρκάρεται. Η χτιστή σωματοδομή του, διατηρείται μέσα από ένα κτηνώδες διατροφικό πρόγραμμα με 6.000 θερμίδες ημερησίως, το οποίο περιλαμβάνει εντόσθια ζώων, συκώτια και καρδιές, πλούσια σε βιταμίνες, σίδηρο και μαγνήσιο. Το κεράσακι στην τούρτα είναι ο μαγικός ζωμός που πίνει καθημερινά ο Νορβηγός σταρ κι είναι στην ουσία ένα από γάλα, λάχανο και σπανάκι, γεγονός που προφανώς τρεντάρει στα social media, τα οποία γεννούν σειρά από memes για τον «Χάνιμπαλ» στράικερ. Ο Χάαλαντ μοιάζει σαν να βρήκε στην Αγγλία τη γη της επαγγελίας του. Πράγματι, γεννήθηκε εκεί, τον Ιούλιο του 2000, όταν ο πατέρας του, Άλφι, έπαιζε για τη Λιντς. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που προσαρμόστηκε τόσο γρήγορα στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα του κόσμου, μιας και η Premier League υπήρχε πάντοτε στο DNA του.

Το κασέ του που ζαλίζει

Ο Χάαλαντ υπέγραψε τον προηγούμενο χρόνο ένα μυθικό συμβόλαιο που θα του αποφέρει για τα επόμενα πέντε χρόνια το εξωφρενικό ποσό των 450.000€ εβδομαδιαίως. Φυσικά αν ο Νορβηγός συνεχίσει τις απίστευτες επιδόσεις του εντός γηπέδων τότε δεν θα αργήσει μια νέα πρόταση ανανέωσης συμβολαίου από τους βαθύπλουτους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι. Kάπως έτσι κι ο Χάαλαντ θα σκαρφαλώσει ακόμη ψηλότερα από την 32 η θέση στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους αθλητές του πλανήτη.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr