Home ΗΠΑ Ρίχνει «βολές» ο DeSantis κατά του Τραμπ για το θανατηφόρο εμβόλιο Covid: «Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε ποτέ ξανά»

Ρίχνει «βολές» ο DeSantis κατά του Τραμπ για το θανατηφόρο εμβόλιο Covid: «Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε ποτέ ξανά»

by _
0 comment 148 views

Πίστωση εικόνας:
Stephen Maturen/Getty Images

«Βολές» DeSantis κατά του Τραμπ για το θανατηφόρο εμβόλιο Covid: «Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε ποτέ ξανά»

από τον Adan Salazar
23 Μαΐου 2023, 2:05 μ.μ

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον Ντεσάντις (Ron Desantis), ο οποίος αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει την προεδρική υποψηφιότητά του, εξαπέλυσε «βολές» κατά του πρώην προέδρου, υποτιμώντας τις προσπάθειες του Λευκού Οίκου να επιταχύνει τη διαδικασία εμβολιασμού.

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις επιτέθηκε κατά του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ το Σαββατοκύριακο, επικρίνοντας τον γρήγορο χρόνο διεκπεραίωσης του εμβολίου Covid-19 της κυβέρνησής του ως μέτρο που παρακάμπτει την ενημερωμένη συγκατάθεση.

Τα αιχμηρά σχόλια του DeSantis έγιναν το Σάββατο κατά τη διάρκεια δηλώσεων στο Συμβούλιο Οικογενειακής Πολιτικής της Φλόριντα, όπου επέκρινε τα πειραματικά εμβόλια Covid ως εργαλεία τυραννίας.

«Ο τρόπος με τον οποίο όπλισαν αυτά τα εμβόλια για τον COVID ήταν μια μαζική εισβολή στις ελευθερίες μας», είπε ο κυβερνήτης. «Ήθελαν να αρνηθούν στους ανθρώπους το δικαίωμα να βάζουν φαγητό στο τραπέζι τους αν δεν λύγιζαν το γόνατο και δεν έπαιρναν εμβόλιο για τον COVID που μπορεί να μην ήθελαν και που πολλοί από αυτούς δεν χρειάζονταν».

Ο DeSantis, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει υποψηφιότητα για την προεδρική υποψηφιότητα των Ρεπουμπλικάνων αυτή την εβδομάδα, άφησε αιχμές επίσης κάτα του πρώην προέδρου και κορυφαίου υποψήφιου των Ρεπουμπικάνων Donald Trump, υποτιμώντας τις προσπάθειες της κυβέρνησής του να επιταχύνει τη διαδικασία της δρομολογήσεως των εμβολίων, ένα σημαντικό θέμα διαμάχης στους κύκλους του MAGA (MAKE AMERIC GREAT AGAIN).

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ποτέ ξανά στο «Warp Speed» να υπερισχύσει της ενημερωμένης συναίνεσης σε αυτή τη χώρα», είπε ο DeSantis, αναφερόμενος στην «Επιχείρηση Warp Speed» (Επιχείρηση Ταχύτητα του Φωτός) του Τραμπ που πρωτοδρομολόγησε τα θανατηφόρα μπόλια.

Ο DeSantis τέθηκε αμέσως υπό έλεγχο από άτομα που τονίζουν ότι, κάποια στιγμή, είχε υποστηρίξει κι αυτός την πρωτοβουλία για γρήγορους εμβολιασμούς.

Επιπλέον, πολλοί επεσήμαναν ότι η προσπάθεια του DeSantis να συνδέσει τη γρήγορη ανάπτυξη εμβολίων με τις εντολές εμβολίων ήταν στην καλύτερη περίπτωση ένα ανειλικρινές επιχείρημα.

Ενώ ο Τραμπ έχει επισημάνει ότι ποτέ δεν υποστήριξε τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, η αποτυχία του να εκδώσει δήλωση που αναγνωρίζει τον επιπολασμό των τραυματισμών από εμβόλια αποτελεί σημαντική παράβλεψη για τον πρώην πρόεδρο, ειδικά μεταξύ των βασικών ψηφοφόρων του, η οποία παραμένει αμφίβολη για τη συνολική ασφάλεια των τρυπημάτων.

ΠΗΓΗ: https://www.infowars.com/posts/shots-fired-desantis-hits-trump-on-covid-jab-we-can-never-allow-warp-speed-ever-again/

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr