Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ

by _
0 comment 191 views
ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ
ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ

  • at 20 ΜΑΪΟΥ, 2023

Γράφει ο ειδικός συνεργάτης

Ο μητσοτακισμός που πρωτοεκδηλώθηκε με την αποστασία του 1965 και την προσπάθεια της άλωσης της Ένωσης Κέντρου τότε και παραμένει έως τις ημέρες μας ισχυρός, δεν είναι ένα σύμπτωμα πολιτικής και κοινωνικής ασθένειας.

Είναι η ίδια η ασθένεια.

Βαρέως τύπου ασθένεια, έντονα μεταστατική και καταστροφική για τον οργανισμό.

Συμπτώματα της είναι, οι αποστασίες (Ιουλιανά 1965, Κατσίκης 1989, βουλευτές Βελόπουλου 2023),  η αποπομπή εσωκομματικών αντιπάλων (Κ. Στεφανόπουλος ), οι μεταγραφές πολιτικών μισθοφόρων, η χειραγώγηση της δικαιοσύνης (ΑΠ Κασιδιάρης), τα σκάνδαλα διαχρονικά (ιδιωτικοποιήσεις, Καρλτσεστρούτσι, μέχρι σήμερα), το παρακράτος (Μαυρίκης, ΕΥΠ, Predator), η κοινωνική αναλγησία (υπερφορολόγηση, 0+0=14%, μνημόνια), ο ενδοτισμός (Μακεδονικό, σχέσεις με Τούρκους), η μεταροπή της χώρας σε προτεκτοράτο, το σκύψιμο στους ΝΑΤΟϊκούς και ΕΕ εταίρους, η εξαγορά των μέσων ενημέρωσης (πετσολίστες, σχέσεις με καναλάρχες), ο κοινωνικός εξαναγκασμός (εμβόλια, covid, υγειονομικοί) η οικογενειοκρατία και τόσα άλλα.

Ευθύνες βέβαια έχουν διαχρονικά και οι βαρόνοι της ΝΔ, που για να διασωθούν και να αναπαραχθούν, συνεργάσθηκαν και έγιναν αθύρματα του μητσοτακισμού.

ΔΙΑΒΑΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%b1/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr