Home ΔΙΕΘΝΗ Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου κήρυξε «πληθυσμιακή έκτακτη ανάγκη»: «Χιλιάδες εμβολιασμένοι Βρετανοί πεθαίνουν ανεξήγητα»

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου κήρυξε «πληθυσμιακή έκτακτη ανάγκη»: «Χιλιάδες εμβολιασμένοι Βρετανοί πεθαίνουν ανεξήγητα»

by _
0 comment 266 views
Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βα…
Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βα…

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου κήρυξε «πληθυσμιακή έκτακτη ανάγκη»: «Χιλιάδες εμβολιασμένοι Βρετανοί πεθαίνουν ανεξήγητα»

12 Μαΐου 2023

-του Sean Adl-Tabatabai

Η βρετανική κυβέρνηση δηλωσε ότι η χώρα αντιμετωπίζει μια «πληθυσμιακή έκτακτη ανάγκη», καθώς εκατοντάδες χιλιάδες εμβολιασμένοι πολίτες πέθαναν από τότε που κυκλοφόρησε το εμβόλιο για τον COVID.

Από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, υπήρξαν σχεδόν 40.000 υπερβολικοί θάνατοι στην Αγγλία και την Ουαλία σε άτομα που είχαν λάβει το εμβόλιο mRNA.

Οι υπερβολικοί θάνατοι ορίζονται ως ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν πάνω από τον μέσο όρο της πενταετίας και εξαιρούνται οι θάνατοι από τον Covid το 2020.

Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι από 32.000 Βρετανοί θα αναμενόταν να είναι ζωντανοί, αλλά πέθαναν μυστηριωδώς σύμφωνα με το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής (ONS).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΗΓΗ >>

UK Gov’t Declare ‘Population Emergency’: “Thousands of Vaccinated Brits Are Inexplicably Dying”

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr