Home Greek News Πέτρος Λέφκοβιτς: Υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ. Καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξη για παιδοβιασμό. Βίαζε το δικό του παιδί και κυκλοφοράει..ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!

Πέτρος Λέφκοβιτς: Υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ. Καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξη για παιδοβιασμό. Βίαζε το δικό του παιδί και κυκλοφοράει..ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!

by _
0 comment 664 views

Πέτρος Λέφκοβιτς: Υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ. Καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξη για παιδοβιασμό. Βίαζε το δικό του παιδί και κυκλοφοράει..ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΑΥΤΟΣ καταδικάστηκε σε 18 χρόνια για παιδοβιασμό και κυκλοφορεί ελεύθερος…

ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 10/23/2022 10:39:00 μ.μ. 

Stelios Garipis   Πέτρος Λεύκοβιτς, καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξη για παιδοβιασμό του 11χρονου παιδιού του. Η έφεσή του είχε ανασταλτ…

Stelios Garipis

Πέτρος Λεύκοβιτς, καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξη για παιδοβιασμό του 11χρονου παιδιού του. Η έφεσή του είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

Το θέμα αναδεικνύει σήμερα η εφημερίδα Documento εστιάζοντας και στην κομματική ταυτότητα του δράστη. Προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι η εισαγγελία δεν δημοσιοποίησε καν το όνομά του!



Πανελλαδικό θέμα ο Γιαννιώτης που καταδικάστηκε για το βιασμό της κόρης του. 

Πανελλαδικές διαστάσεις πήρε η καταδίκη ενός Γιαννιώτης για τον βιασμό της κόρης του. Κι αυτό λόγω των πολιτικών διασυνδέσεων που φέρεται να έχει.

Ο Γιαννιώτης, από αυτούς που χαρακτηρίζονται «επώνυμοι» καταδικάστηκε πριν από ενάμισι μήνα, από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο της Άρτας σε ποινή φυλάκισης 18 ετών, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος. Το Epiruspost είχε αναφερθεί στην καταδίκη αυτή μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίες.

Το κουβάρι της σκοτεινής και αποτρόπαιης πράξης άρχισε να ξετυλίγεται το 2018 όταν η κόρη του δράστη ενηλικιώθηκε και απευθύνθηκε στις αρχές για να καταγγείλει τον βιασμό της στην ηλικία των 10 και 11 ετών από τον ίδιο τον πατέρα της.

Τέσσερα χρόνια εκείνος βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 18 ετών χωρίς ωστόσο να οδηγηθεί στις φυλακές.

Το δημοσίευμα στο Documento αναφέρεται σε πολιτικές διασυνδέσεις του συγκεκριμένου, ο οποίος δεν υπήρξε ωστόσο πολιτευτής στο Νομό Ιωαννίνων. Το 2014 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τις «Γέφυρες» των Σκυλακάκη- Τζήμερου.

Γεγονός είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ –όπως συνηθίζεται για ανάλογες περιπτώσεις- απόφαση για δημοσιοποίηση των στοιχείων του και φωτογραφικού υλικού.




ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ – ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ; ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!

αχ107

Κυριακάτικη εφημερίδα “πούλησε” χθες ως αποκάλυψη το θέμα με τον παιδοβιαστή -συνεργάτη του Σκυλακάκη! Μόνο που το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, είχε αποκαλύψει το θέμα από τις 17 Σεπτεμβρίου (!!!!). Ένα μήνα πριν γράφαμε κύριοι για τον παιδεραστή που βίαζε την κόρη του!

Ορίστε και το εξώφυλλο:



exo17

Ορίστε και το ρεπορτάζ απο την εφημερίδα μας! ΈΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ!

Φρίκη και αποτροπιασμό, προκαλεί στην κλειστή κοινωνία των Ιωαννίνων, το κακό μαντάτο ότι ντόπιος υποψήφιος ευρωβουλευτής, πρώην μεγαλοστέλεχος της  Coca Cola και στη συνέχεια διευθύνων σύμβουλος σε θυγατρική της Cosmote στα Σκόπια, καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 18 χρόνια φυλάκιση για το βιασμό της κόρης του, αλλά δεν θα καθίσει ούτε μια μέρα στη φυλακή καθώς του δόθηκε σκανδαλωδώς αναστολή.

«Παιδί» του Σκυλακάκη ο παιδοβιαστής

Ο καταδικασμένος Πέτρος Λεύκοβιτς, υπήρξε αγαπημένο παιδί του «τεχνοκράτη» της Ντόρας, Θεόδωρου Σκυλακάκη, που σήμερα αξιοποιήθηκε απ’ τον Κούλη ως αναπληρωτής υπουργός οικονομικών. Ο 56χρονος πα-τέρας, κατήλθε τον Μάϊο 2014, ως υποψήφιος ευρωβουλευτής, με το κόμμα ΔΡΑΣΗ του Σκυλακάκη, που τότε συνεργαζόταν με τον Θάνο Τζήμερο. Όταν δηλαδή ο Λεύκοβιτς, κατέβηκε ως υποψήφιος ευρωβουλευτής ήταν ήδη ο βιαστής της κόρης του, αλλά δεν το γνώριζε ουδείς [;]…

Τον άφησαν έξω ελαφρά τη καρδία



Το δικαστήριο, για λόγους ευνόητους έγινε στην Άρτα, αλλά όπως αποφάνθηκαν οι αξιότιμοι κ.κ δικαστές, ο καταδικασθείς αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε 2ο βαθμό, γιατί «δεν κρίθηκε ύποπτος φυγής». Και το παράδοξο, επίσης είναι πως το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, αλλά τον άφησε και πάλι ελεύθερο και ωραίο …

Ο βιασμός έγινε όταν η κόρη του ήταν 10 ετών

Η ίδια η κόρη προ τετραετίας, όταν πήγε 18 ετών, πήγε και κατήγγειλε τον βιολογικό της πατέρα Πέτρο Λεύκοβιτς ότι την βίαζε σε ηλικία 10 με 11 χρονών. Το κορίτσι, επί σχεδόν οχτώ χρόνια κουβαλούσε αυτό το βάρος μέσα της, μέχρι που βρήκε το θάρρος και τα αποκάλυψε πρώτα όλα στην μητέρα της και στη συνέχεια στην Ασφάλεια Ιωαννίνων. Επειδή όμως είχε παρέλθει [τάχα] το αυτόφωρο εισαγγελέας και ανακριτής στα Γιάννενα, σχημάτισαν δικογραφία, χωρίς ο υποψήφιος ευρωβουλευτής να καθίσει ούτε μια ώρα στο κρατητήριο και χωρίς ασφαλώς να προφυλακιστεί [όπως ο Λιγνάδης] ως ύποπτος τελέσεως του κακουργηματικού αδικήματος και σ’ άλλα παιδιά.

Οι αστείες δικαιολογίες του πα-τέρα

Ο πα-τέρας αυτός, αρνείται τις κατηγορίες και να θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι θύμα πλεκτάνης με σκοπό την περιουσία του, που έχουν βάλει στο μάτι η κόρη με την μητέρα της. Κάτι που δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο, που του επέβαλε πρωτόδικα την ποινή των 18 ετών. Από την εισαγγελία Ιωαννίνων προ τετραετίας, είχε διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση και με την ολοκλήρωσή της αποδόθηκαν στον πατέρα της οι κατηγορίες του βιασμού και της ασέλγειας σε ανήλικο κάτω των 12 ετών. Στο Μικτό Ορκωτό της Άρτας ξετυλίχθηκε όλη η υπόθεση που τραυμάτισε βαθιά ένα ανήλικο παιδί και σήμερα νεαρό κορίτσι. Με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να είναι στο πλάι της και να στηρίζουν τον αγώνα που έκανε η απόφαση του δικαστηρίου μπορεί να αποτελεί μία δικαίωση. Εισαγγελέας, ένορκοι και δικαστές έκριναν ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο, αλλά τον άφησαν ωστόσο ελεύθερο … Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 χρόνια για το κάθε αδίκημα –τον βιασμό και την ασέλγεια- η οποία συγχωνεύτηκε στα 18 χρόνια. Και σε εφαρμογή ασφαλώς της νομοθεσίας αλλά και της ευνοϊκής μεταχείρισης δεν οδηγήθηκε στις φυλακές αλλά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το εφετείο.



αχ106Α

Μπήκε κάτω απ’ τι φτερούγες Σκυλακάκη και Τζήμερου

Το αστέρι του Πέτρου Λεύκοβιτς, πήγε να αστράψει στην πολιτική στα 48 χρόνια του, με την κοινή κάθοδό τους στις ευρωεκλογές [Μάϊος 2014], του σημερινού αναπληρωτή υπουργού οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη που εκπροσωπούσε τη «ΔΡΑΣΗ» και του Θάνου Τζήμερου «Δημιουργία μαζί». Ο συνασπισμός τους μάλιστα πήρε το όνομα «Γέφυρες» και εκεί χώθηκε και ο αρεστός Λεύκοβιτς, ανταποκρινόμενος στην ανοικτή πρόσκληση του ευρωπαϊκού κόμματος των Φιλελεύθερων και Δημοκρατών ALDE.

Τον έφαγαν τα μεγαλίκια της Coca Cola και του Γερμανού

Ο Λεύκοβιτς, έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της Cosmofon, της θυγατρικής της Cosmote στην πΓΔΜ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην Coca Cola Group 3E UK και συνέχισε ως Group Product Manager στη Reckitt & Colman και αργότερα ανέλαβε το Mobile Business Unit στον όμιλο εταιρειών Γερμανός. Από το 1996, ο κ. Λεύκοβιτς εργάσθηκε στην Ericsson Hellas κατέχοντας τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή, ενώ το 2001 επέστρεψε στον Όμιλο Γερμανός, ως Strategic Development Director. Τον Αύγουστο του 2002 ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωηλεκτρονικής, αποκλειστικού αντιπροσώπου των κινητών τηλεφώνων Samsung στην Ελλάδα. Το 2004 τιμήθηκε με τη διάκριση “Manager of the Year”, στο πλαίσιο των βραβείων επιχειρηματικότητας του θεσμού «Leaders of the Year”.  Ο κ. Λεύκοβιτς έχει πτυχίο Business Administration & Marketing από το Πανεπιστήμιο του Lancashire, καθώς και MBA από το Πανεπιστήμιο του Bradford.  Ο καταδικασθείς πα-τέρας, έχει άλλα δυο παιδιά.

ΠΗΓΗ >> https://www.makeleio.gr

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr