Home ΔΙΕΘΝΗ Στέψη του Καρόλου: Οι γαλαζοαίματες εμφανίσεις

Στέψη του Καρόλου: Οι γαλαζοαίματες εμφανίσεις

by _
0 comment 172 views
Στέψη του Καρόλου: Οι γαλαζοαίματες εμφανίσεις
Στέψη του Καρόλου: Οι γαλαζοαίματες εμφανίσεις

Στέψη του Καρόλου: Οι γαλαζοαίματες εμφανίσεις

Ανάμεσα στις προσωπικότητες που ξεχώρισαν κατά την είσοδό τους ήταν η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας και η Σαρλίν του Μονακό

Μονάρχες από όλο τον κόσμο έδωσαν σήμερα το παρών στο Αββαείο του Γουέστμινστερ για να παρακολουθήσουν τη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Ανάμεσα στις προσωπικότητες που ξεχώρισαν κατά την είσοδό τους ήταν η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας και η Σαρλίν του Μονακό. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ο οποίος μάλιστα, ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος βασιλιάς που επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου, έφτασε στο Αββαείο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Σαρλίν.

Πρόκειται για μια σπάνια κοινή τους εμφάνιση, δύο χρόνια αφού η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε από τη Νότια Αφρική, μετά τη νοσηλεία της. Εμφανίστηκε φορώντας ένα nude σετ, το οποίο αποτελείται από μια φούστα και σακάκι, ενώ το συνδύασε με ασροτί καπέλο και γόβες στο ίδιο χρώμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.protothema.gr/life-style/article/1368042/stepsi-tou-karolou-oi-galazoaimates-emfaniseis/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr