Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ «Ακρωτηρίασες τον γιο σου;!» – Τρώει κράξιμο από τον κόσμο ο πρώην σταρ του NBA Ντουέιν Γουέιντ μετά τη μετάβαση φύλου του 15χρονου γιου του!

«Ακρωτηρίασες τον γιο σου;!» – Τρώει κράξιμο από τον κόσμο ο πρώην σταρ του NBA Ντουέιν Γουέιντ μετά τη μετάβαση φύλου του 15χρονου γιου του!

by _
0 comment 189 views

«Ακρωτηρίασες τον γιο σου;!» – Τρώει κράξιμο από τον κόσμο ο πρώην σταρ του NBA Ντουέιν Γουέιντ μετά τη μετάβαση φύλου του 15χρονου γιου του!

Infowars.com
2 Μαΐου 2023, 1:09 μ.μ

Το σχόλιο αναφερόταν στη «μετάβαση φύλου» από άνδρα σε γυναίκα του γιου του Γουέιντ, Ζάγια.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας των Μαϊάμι Χιτ αποκάλυψε πρόσφατα ότι έφυγε από τη Φλόριντα επειδή ένιωθε ότι η οικογένειά του δεν ήταν «ευπρόσδεκτη» εκεί.

Ο πρώην σταρ του ΝΒΑ των Μαϊάμι Χιτ, Ντουέιν Γουέιντ, αποδοκιμάστηκε και επικρίθηκε για τη μετάβαση του φύλου του 15χρονου γιου του καθώς έφευγε από έναν αγώνα μπάσκετ στη Νέα Υόρκη την Κυριακή.

Καθώς ο Γουέιντ και η σύζυγός του Γκάμπριελ Ουνιόν έφτασαν στη λιμουζίνα μετά από έναν αγώνα μεταξύ των Νικς και των Χιτ, ένας διαδηλωτής απαθανατίστηκε σε βίντεο να φωνάζει: «Γιατί ακρωτηρίασες τον γιο σου;!»

Το σχόλιο αναφερόταν στη μετάβαση φύλου από άνδρα σε γυναίκα του γιου του Γουέιντ, Ζιόν Μαλάχι Αϊράμις Γουέιντ, ο οποίος ονομάζεται Ζάγια από την ηλικία των 12 ετών.

Μια μέρα μετά το επεισόδιο αποδοκιμασίας, ο Γουέιντ ενώ βρισκόταν στο κόκκινο χαλί στο MET Gala είπε ότι απορρίπτει την απαγόρευση της Φλόριντα στις χειρουργικές επεμβάσεις τρανς και αποδέχεται τη νέα αποκαλούμενη «ταυτότητα φύλου» του γιου του.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο Wade αποκάλυψε επίσης ότι έφυγε από τη Φλόριντα επειδή ένιωθε ότι η οικογένειά του δεν θα γινόταν αποδεκτή στην πολιτεία.

«Ο Ντουέιν Γουέιντ επέβαλε στα παιδιά του τη ριζοσπαστική θεωρία περι των διάφορων φύλων», έγραψε ο Jon Root του TPUSA.

«Η Φλόριντα δεν συμφωνεί με τον ακρωτηριασμό παιδιών και το να λέει στα παιδιά ότι το βιολογικό σεξ είναι συναίσθημα και όχι επιστημονικό γεγονός, οπότε ο Ντουέιν θέλει να μετακομίσει».

Ενώ ο γιος του Γουέιντ άλλαξε νόμιμα το όνομά του σε Ζάγια, δεν είναι σαφές εάν σχεδιάζει επίσης να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων, πιο γνωστό στην άκρα αριστερά ως «χειρουργική επέμβαση επιβεβαίωσης φύλου».

ΠΗΓΗ: https://www.infowars.com/posts/video-protester-shouts-you-mutilated-your-son-at-former-nba-star-dwyane-wade-following-15-year-old-sons- μετάβαση φύλου/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr