Home ΔΙΕΘΝΗ Μετά την επίθεση με drone στο Κρεμλίνο, η Ρωσία δεν έχει άλλη επιλογή από το να εξαλείψει τον Zelensky — Medvedev

Μετά την επίθεση με drone στο Κρεμλίνο, η Ρωσία δεν έχει άλλη επιλογή από το να εξαλείψει τον Zelensky — Medvedev

by _
0 comment 52 views
© Yekaterina Shtukina/POOL/TASS

Μετά την …
© Yekaterina Shtukina/POOL/TASS

Μετά την …

© Yekaterina Shtukina/POOL/TASS

Μετά την επίθεση με drone στο Κρεμλίνο, η Ρωσία δεν έχει άλλη επιλογή από το να εξαλείψει τον Zelensky — Medvedev

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι, σύμφωνα με τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ, «δεν χρειάζεται καν για την υπογραφή ενός εγγράφου άνευ όρων παράδοσης».

Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ

© Yekaterina Shtukina/POOL/TASS

ΜΟΣΧΑ, 3 Μαΐου. /TASS/.

Η επίθεση με drone του Κιέβου στο Κρεμλίνο δεν άφησε στη Ρωσία άλλες επιλογές εκτός από τη φυσική εξάλειψη του Ουκρανού προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι «και της κλίκας του», δήλωσε την Τετάρτη στο κανάλι του στο Telegram ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Σε ένα σχόλιο για τις ενέργειες του Κιέβου, ο Μεντβέντεφ έγραψε: «Μετά τη σημερινή τρομοκρατική επίθεση, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές εκτός από τη φυσική εξάλειψη του Ζελένσκι και της κλίκας του».

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι, σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, «δεν χρειάζεται καν για την υπογραφή ενός εγγράφου άνευ όρων παράδοσης».

“Ο Χίτλερ, ως γνωστόν, δεν το υπέγραψε. Πάντα θα υπάρχει κάποιο υποκατάστατο”, έγραψε ο Μεντβέντεφ.

Νωρίτερα, η υπηρεσία Τύπου του Ρώσου ηγέτη είπε ότι το Κίεβο επιχείρησε να χρησιμοποιήσει drones για να επιτεθεί στην κατοικία του Ρώσου προέδρου στο Κρεμλίνο χθες το βράδυ. Δύο drones στοχοποιήθηκαν στο Κρεμλίνο. Ο ρωσικός στρατός και οι ειδικές υπηρεσίες τα έθεσαν αμέσως εκτός λειτουργίας. Ο Πούτιν δεν τραυματίστηκε και συνέχισε να εργάζεται σύμφωνα με το συνηθισμένο πρόγραμμά του.

Το Κρεμλίνο θεωρεί αυτό ως προγραμματισμένη τρομοκρατική επίθεση και απόπειρα κατά του Ρώσου προέδρου. Η Ρωσία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ανταποκριθεί την κατάλληλη στιγμή και με τον τρόπο που κρίνει κατάλληλο.

ΠΗΓΗ: https://tass.com/politics/1613127

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr