Home ΔΙΕΘΝΗ Ξεσηκώθηκαν οι Αφρικανοί ενάντια στον Μπιλ Γκέιτς!!!: Δεν είμαστε «ινδικά χοιρίδια» για τα «επικίνδυνα» πειράματά σας

Ξεσηκώθηκαν οι Αφρικανοί ενάντια στον Μπιλ Γκέιτς!!!: Δεν είμαστε «ινδικά χοιρίδια» για τα «επικίνδυνα» πειράματά σας

by _
0 comment 168 views
Αφρικανοί ξεσηκώνονται ενά…
Αφρικανοί ξεσηκώνονται ενά…

Ξεσηκώθηκαν οι Αφρικανοί ενάντια στον Μπιλ Γκέιτς!!!: Δεν είμαστε «ινδικά χοιρίδια» για τα «επικίνδυνα» πειράματά σας

21 Απριλίου 2023 Baxter Dmitry

Ο Μπιλ Γκέιτς χρησιμοποιεί τους Αφρικανούς ως «ινδικά χοιρίδια» και την αφρικανική ήπειρο ως το προσωπικό του «εργαστήριο» για «εξαιρετικά επικίνδυνα» πειράματα, σύμφωνα με έναν κορυφαίο Αφρικανό αξιωματούχο που κατηγόρησε τον Γκέιτς και άλλους επειδή το έχουν παίξει Θεός με τις ζωές άλλων.

Ο διάσημος μελετητής Δρ. Chukwumerije Okereke, ο οποίος διατελεί ως ανώτερος σύμβουλος των Ηνωμένων Εθνών και της Αφρικανικής Ένωσης, έριξε το σφυρί στον Gates για τη διεξαγωγή «εξαιρετικά επικίνδυνων» πειραμάτων στην Αφρική που περιλαμβάνουν «τεχνικές περιβαλλοντικής χειραγώγησης».

Όπως αναφέρθηκε πρόσφατα από τον ειδησεογραφικό ιστότοπό μας “The People’s Voice”, ένα στοματικό εμβόλιο που αναπτύχθηκε από το ίδρυμα του Gates πυροδότησε ξέσπασμα πολιομυελίτιδας στην αφρικανική χώρα Μπουρούντι τον περασμένο μήνα. Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι ανέφεραν ότι τα παιδιά έμειναν παράλυτα από το ξέσπασμα του ιού.

Τα παιδιά παρέλυσαν από πολιομυελίτιδα, που προήλθε από το εμβόλιο και συνδέθηκε με το νέο εμβόλιο πολιομυελίτιδας nOPV2, σύμφωνα με τους υγειονομικούς αξιωματούχους στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και το Μπουρούντι και την Παγκόσμια Πρωτοβουλία για την Εκρίζωση της Πυελίτιδας (GPEI). Το εμβόλιο nOPV2 κατά της πολιομυελίτιδας αναπτύχθηκε από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

“Το γιγάντιο εργαστήριο”

Ο Okereke επέπληξε τον Gates, τον ριζοσπάστη δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος και άλλους σε ένα δοκίμιο για τους New York Times.

Ο καθηγητής προειδοποίησε τον Γκέιτς και τον Σόρος ότι «η ήπειρός μου δεν είναι το γιγάντιο κλιματικό εργαστήριό σας».

Σύμφωνα με το δοκίμιό του, η ηλιακή γεωμηχανική υποτίθεται ότι ανακατευθύνει τις κλιματικές ζημιές από τις ακτίνες του ήλιου.

Όπως ανέφερε πρόσφατα το The People’s Voice, ο Γκέιτς και ο Σόρος προωθούν μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία που επιδιώκει να καταπολεμήσει την «κλιματική αλλαγή» εμποδίζοντας τη θερμότητα και το φως από τον Ήλιο, έτσι ώστε να μπορούν να μειώσουν την παγκόσμια θερμοκρασία της Γης.

Ο Σόρος είχε διαφημίσει το σχέδιο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου τον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με το Fox News, ο Σόρος καυχήθηκε ότι είχε ανακαλύψει μια διαδικασία όπου δημιουργούνται λευκά σύννεφα για να αντανακλούν το ηλιακό φως μακριά από την επιφάνεια του πλανήτη. Ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία θα βοηθήσει στο να αποτραπεί το λιώσιμο των στρωμάτων πάγου.

Ιδιαίτερα, όπως ισχυρίστηκε, τα στρώματα πάγου που λιώνουν στη Γροιλανδία, θα μπορούσαν να καταστρέψουν τον ανθρώπινο πολιτισμό.

«Ο πολιτισμός μας κινδυνεύει να καταρρεύσει εξαιτίας της αδυσώπητης προόδου της κλιματικής αλλαγής», είπε ο Σόρος.

«Το λιώσιμο του στρώματος πάγου της Γροιλανδίας θα αύξανε το επίπεδο των ωκεανών κατά επτά μέτρα. Αυτό αποτελεί απειλή για την επιβίωση του πολιτισμού μας», συνέχισε.

«Αν δεν αλλάξουμε τον τρόπο, αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή, ο πολιτισμός μας θα διαταραχθεί πλήρως από την άνοδο της θερμοκρασίας που θα κάνει μεγάλα μέρη του κόσμου πρακτικά αβίωτα».

Ο Οκερέκε αποδοκίμασε την πρόταση.

«Ως ειδικός για το κλίμα, θεωρώ αυτές τις τεχνικές χειραγώγησης του περιβάλλοντος εξαιρετικά επικίνδυνες», είπε ο Okereke.

Ο Okereke συνέχισε σημειώνοντας ότι οι ισχυρές παγκόσμιες ελίτ, ιδίως ο Gates, χρησιμοποιούν την Αφρική ως δοκιμαστικό κρεβάτι για τις ριζοσπαστικές ιδέες τους.

«Και ως αφρικανός ειδικός για το κλίμα, αντιτίθεμαι σθεναρά στην ιδέα ότι η Αφρική πρέπει να μετατραπεί σε πεδίο δοκιμών για τη χρήση τους», έγραψε ο Okereke.

«Ακόμη κι αν η ηλιακή γεωμηχανική μπορεί να βοηθήσει στην εκτροπή της θερμότητας και στη βελτίωση των καιρικών συνθηκών στο έδαφος – μια προοπτική που δεν έχει αποδειχθεί σε καμία σχετική κλίμακα – δεν είναι μια μακροπρόθεσμη λύση για την κλιματική αλλαγή.

«Αντίθετα, στέλνει ένα μήνυμα στον κόσμο ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να καταναλώνουμε υπερβολικά και να ρυπαίνουμε, επειδή θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τον δρόμο μας για να βγούμε από το πρόβλημα».

Υποστήριξε ότι ο Σόρος και ο Γκέιτς προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά σε ένα ήδη φτωχό έθνος αντανακλώντας το φως του ήλιου μακριά από τη Γη, εισάγοντας αερολύματα στην ατμόσφαιρα, λέγοντας ότι «εκατομμύρια ίσως δισεκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να υπονομευτούν».

Ο Okereke προέτρεψε την Αφρική να σταματήσει να επιτρέπει σε ακτιβιστές για τα ακραία κλίματα να σταματήσουν να τους αφήνουν να πειραματίζονται στη χώρα, προσθέτοντας ότι η τεχνολογία που χρηματοδοτείται από τον Soros και τον Gates είναι δυνητικά επικίνδυνη.

Πέρυσι, η κυβέρνηση Μπάιντεν ανακοίνωσε ένα πενταετές σχέδιο για τη μελέτη των επιπτώσεων της γεωμηχανικής, το οποίο ενέκρινε το Κογκρέσο.

ΠΗΓΗ >>

Africans Rise Up Against Bill Gates: We Are Not ‘Guinea Pigs’ For Your ‘Risky’ Experiments

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr