Home Greek News Καλούμε τον…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ CEO του Netflix να ΑΠΟΣΥΡΕΙ το ΒΛΑΣΦΗΜΟ ντοκυμαντέρ του που απεικονίζει την Κλεοπάτρα ως «Μαύρη»

Καλούμε τον…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ CEO του Netflix να ΑΠΟΣΥΡΕΙ το ΒΛΑΣΦΗΜΟ ντοκυμαντέρ του που απεικονίζει την Κλεοπάτρα ως «Μαύρη»

by _
0 comment 369 views

Καλούμε τον…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ CEO του Netflix να ΑΠΟΣΥΡΕΙ το ΒΛΑΣΦΗΜΟ ντοκυμαντέρ του που απεικονίζει την Κλεοπάτρα ως «Μαύρη»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 23 Απριλ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του Netflix σε ανάρτησή της από τις 19 Ιαν. του 2023, διαβάζουμε τα εξής για τον….ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ CEO του…

Ο Ted Sarandos (Θεόδωρος Σαράντος) και ο Greg Peters είναι πλέον συν-διευθύνοντες σύμβουλοι του Netflix, με τον Reed Hastings ως εκτελεστικό πρόεδρο

Είμαι τόσο περήφανος για τα πρώτα 25 χρόνια μας και τόσο ενθουσιασμένος για το επόμενο τέταρτο του αιώνα μας. Μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα για να διασκεδάσουμε καλύτερα τον κόσμο και να προσφέρουμε περισσότερη χαρά στα μέλη μας.

Το διοικητικό συμβούλιο μας συζητά τον σχεδιασμό διαδοχής για πολλά χρόνια (ακόμη και οι ιδρυτές πρέπει να εξελιχθούν!). Ως μέρος αυτής της διαδικασίας, προωθήσαμε τον Ted σε συν-CEO μαζί μου τον Ιούλιο του 2020 και τον Greg σε Chief Operating Officer – και τα τελευταία 2½ χρόνια όλο και περισσότερο τους αναθέτω τη διαχείριση του Netflix.

Από σήμερα, ο Greg Peters θα ανέβει από COO για να γίνει συν-CEO του Ted. Στο εξής, θα υπηρετώ ως Εκτελεστικός Πρόεδρος, έναν ρόλο που συχνά αναλαμβάνουν οι ιδρυτές (Τζεφ Μπέζος, Μπιλ Γκέιτς, κ.λπ.) αφού παραδώσουν τη σκυτάλη του Διευθύνοντος Συμβούλου σε άλλους. Ο Ted, ο Greg και εγώ συνεργαζόμαστε στενά με διαφορετικές ικανότητες εδώ και 15 χρόνια. Όπως συνηθίζεται στις μακροχρόνιες, αποτελεσματικές σχέσεις, όλοι έχουμε μάθει πώς να αναδεικνύουμε το καλύτερο από τον άλλον. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους σε αυτόν τον ρόλο για πολλά χρόνια ακόμα.

Ο Τεντ και ο Γκρεγκ έχουν αναπτύξει μεγάλη εμπιστοσύνη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον μέσω των συλλογικών επιτυχιών και αποτυχιών τους. Επιπλέον, μπορεί πάντα να βασιστεί κανείς σε αυτά για να βάλει πρώτα τα συμφέροντα του Netflix. Αυτές οι ιδιότητες — σε συνδυασμό με τα συμπληρωματικά σύνολα δεξιοτήτων, τη βαθιά γνώση της ψυχαγωγίας και της τεχνολογίας και το αποδεδειγμένο ιστορικό στο Netflix — δημιουργούν μια μοναδική ευκαιρία για ταχύτερη ανάπτυξη και μεγαλύτερη επιτυχία μακροπρόθεσμα μαζί τους ως συν-CEO.

Κοιτάζοντας πίσω, ο Ted είχε την πρώιμη προνοητικότητα και την ικανότητα να προωθήσει τον αρχικό προγραμματισμό, αλλάζοντας την τροχιά μας ως εταιρεία. Στη συνέχεια κινήθηκε γρήγορα για να επεκταθεί σε διεθνή πρωτότυπα, ταινίες, κινούμενα σχέδια και χωρίς σενάριο — στοιχήματα που βοήθησαν να διευρύνουμε το περιεχόμενό μας και που χρειάστηκαν θάρρος δεδομένου του σκεπτικισμού. Ο Γκρεγκ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προώθηση των συνεργασιών μας, στην οικοδόμηση και στην κυκλοφορία διαφημίσεων, στην ώθησή μας σε βαθύτερη εξατομίκευση, στην ανοικοδόμηση της οργάνωσης ταλέντων μας και στην ενίσχυση της κουλτούρας μας. Πέρασε επίσης αρκετά χρόνια στην Ιαπωνία, ξεκινώντας τις πρώτες προσπάθειές μας σε ιαπωνικά πρωτότυπα ως γενικός διευθυντής της χώρας, και επί του παρόντος αναπτύσσει την πρωτοβουλία μας για τα παιχνίδια.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://about.netflix.com/en/news/ted-sarandos-greg-peters-co-ceos-netflix

Ο παππούς του Σαράντου από την πλευρά του πατέρα ήρθε από το ελληνικό νησί της Σάμου στις Ηνωμένες Πολιτείες ως μικρό αγόρι. Το οικογενειακό του όνομα αρχικά ήταν Καριωτάκης αλλά το άλλαξε σε Σαράντος. Περισσότερα ΕΔΩ.

Δείτε τον στο ακόλουθο βίντεο.

Δεδομένου ότι υπάρχει ένας…ΕΛΛΗΝΑΣ στην εταιρική ηγεσία του Netflix, ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ, λοιπόν, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ…ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΩΣ…«ΜΑΥΡΗ»;;;

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣ…ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΣΟ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΟΠΟΤΕ ΧΩΡΑΣ ΝΑ…ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ Netflix και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

Διαβάστε τώρα το πρόσφατα άρθρο μας για αυτό το θέμα με τίτλο Ξέφυγαν῾ ΕΝΤΕΛΩΣ οι Μαύροι του Χόλιγουντ! Κάνουν πολιτιστική επίθεση κατά του Ελληνισμού! Θέλουν να βαφτίσουν τη Κλεοπάτρα…«ΜΑΥΡΗ»! ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΗ στην Αίγυπτο: Ήταν…ΕΛΛΗΝΙΔΑ η Κλεοπάτρα από τη…ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

῾Ξέφυγαν῾ ΕΝΤΕΛΩΣ οι Μαύροι του Χόλιγουντ! Κάνουν πολιτιστική επίθεση κατά του Ελληνισμού! Θέλουν να βαφτίσουν τη Κλεοπάτρα…«ΜΑΥΡΗ»! ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΗ στην Αίγυπτο: Ήταν…ΕΛΛΗΝΙΔΑ η Κλεοπάτρα από τη…ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr