Home ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!! – ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΓΑΖΑΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!! – ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΓΑΖΑΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ!!!

by _
0 comment 203 views

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 6:22 PM EDT

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!! – ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΓΑΖΑΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ!!!

-του HAL TURNER / Πρωτοδημοσιεύθηκε εθχές 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Το Ισραήλ πρόκειται να περάσει στην αντιεπίθεση για ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο. Η ισραηλινή επίθεση είναι ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ και «θα είναι πιο ισχυρή από το τυπικό».

Το Ισραηλινό Υπουργείο Εξωτερικών έδωσε εντολή στους Πρεσβευτές να πουν στα κράτη που τους φιλοξενούν ότι το Ισραήλ θα αντεπιτεθεί στον Λίβανο και θα χρησιμοποιήσει σοβαρή βία για να το κάνει.

Πρεσβευτές σε όλο τον κόσμο ειδοποιούν τώρα τις κυβερνήσεις που τους φιλοξενούν για αυτά τα επερχόμενα αντίποινα.

Υπουργείο Εξωτερικών της Ιορδανίας: Βρισκόμαστε σε επικίνδυνο στάδιο και αυτό που συμβαίνει στα σύνορα του Λιβάνου είναι μια αντίδραση σε αυτό που είδαμε στο τζαμί Αλ Άκσα.

Ξεκίνησε η έκτακτη συνεδρίαση του Ισραηλινού Υπουργικού Συμβουλίου. «Το δίλημμα είναι ότι μια πολύ περιορισμένη απάντηση θα ερμηνευθεί ως αδυναμία, μια πολύ ισχυρή απάντηση θα οδηγήσει σε πόλεμο με τη Χεζμπολάχ».

Αναμένεται πολλαπλή ανταπόκριση σε Γάζα και Λίβανο.

Όλες οι στρατιωτικές άδειες του Ισραήλ έχουν ακυρωθεί.

Η Κίνα ανησυχεί βαθιά για την κλιμάκωση της σύγκρουσης Παλαιστίνης-Ισραήλ.

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν εκκενώνουν χώρους και κεντρικά γραφεία κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού, προετοιμάζοντας μια πιθανή ισραηλινή επίθεση στη Συρία.

Επίσης, τα κέντρα του Εθνικού Στρατού της Συρίας αυξάνουν τις μπαταρίες Αεράμυνας στη μέση και νότια της Συρίας.

Έχουν δοθεί εντολή να ανοίξουν όλα τα δημόσια καταφύγια βομβών.

Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ Κοινή Επιχειρησιακή Αίθουσα λέει ότι είναι έτοιμη να «αντιμετωπίσει και να απαντήσει με όλη τη δύναμη» σε οποιαδήποτε ισραηλινή ενέργεια στη Λωρίδα της Γάζας.

Ανάπτυξη μπαταριών Iron Dome στο Τελ Αβίβ και τη γύρω περιοχή. (Σημείωση Hal Turner: ΑΥΤΟ σημαίνει χωρίς αμφιβολία ότι το Ισραήλ κυνηγά τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο. Μόνο η Χεζμπολάχ έχει πυραύλους που μπορούν να φτάσουν στο Τελ Αβίβ. Εάν το Ισραήλ αναπτύσσει τώρα μπαταρίες Iron Dome μέσα και γύρω από το Τελ Αβίβ, τότε σίγουρα πρόκειται να χτυπήσουν τη Χεζμπολάχ )

Τώρα έχουμε αναφορές για αεριωθούμενα αεροπλάνα πάνω από τη Λωρίδα της Γάζας, το βόρειο Ισραήλ και το νότιο Λίβανο.

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΓΑΖΑΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ!

Μεγάλες εκρήξεις στα νότια, στο κέντρο και στα βόρεια της Γάζας ως αποτέλεσμα των ισραηλινών βομβαρδισμών.

Η ισραηλινή επίθεση στη Γάζα βρίσκεται σε εξέλιξη: Πολλοί στόχοι έχουν δεχθεί ταυτόχρονα επίθεση και ισχυροί βομβαρδισμοί αναφέρθηκαν σε ορισμένα προπύργια της Χαμάς.

Οι IDF (Ενοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ)  επιβεβαιώνουν ότι έχουν ξεκινήσει αεροπορικές επιδρομές σε στόχους στη Γάζα

Δείτε τώρα το εξής βίντεο που δείχνει μερικά ισραηλινά χτυπήματα στη Λωρίδα της Γάζας που ξεκίνησαν εχθές το βράδυ (στις 06 Απριλ)….

Τοποθεσίες εκτόξευσης πυραύλων ετοιμάζονται στον Λίβανο. Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη εμφανίστηκαν πάνω από τη Βηρυτό του Λιβάνου!…

ΠΗΓΗ >>

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/breaking-news-israel-to-attack-lebanon-imminent

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr