Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Stoiximan Super League: Χέρι χέρι στην κορυφή ΑΕΚ και ΠΑΟ, στο -3 ο Ολυμπιακός

Stoiximan Super League: Χέρι χέρι στην κορυφή ΑΕΚ και ΠΑΟ, στο -3 ο Ολυμπιακός

by _
0 comment 117 views
Stoiximan Super League: Χέρι χέρι στην…
Stoiximan Super League: Χέρι χέρι στην…

Stoiximan Super League: Χέρι χέρι στην κορυφή ΑΕΚ και ΠΑΟ, στο -3 ο Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συνέχισαν με διπλά στην 3η ημέρα των πλέι οφ της Stoiximan Super League – Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι πια στο -9 από την κορυφή

Μετά το κυριακάτικο εντός έδρας… κάζο με τον Βόλο, ο Παναθηναϊκός πήγε στη Θεσσαλονίκη να αντιμετωπίσει τον Άρη με ζητούμενο ένα μόνο αποτέλεσμα. Τη νίκη. Οτιδήποτε άλλο θα τον έριχνε από την πρώτη θέση με δεδομένο το πέρασμα της ΑΕΚ από τον Βόλο λίγες ώρες νωρίτερα. Τελικά το πολύτιμο τρίποντο βάφτηκε πράσινο με τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στο έξτρα πρωτάθλημα χάρη στην κεφαλιά γκολ του «μοιραίου» της περασμένης Κυριακής, Σπόραρ.

Οι «πράσινοι» δεν έπιασαν ξανά υψηλά στάνταρ απόδoσης, έχασαν 2-3 σπουδαίες ευκαιρίες μπροστά την εστία του Σιαμπάνη, αλλά ο στόχος επιτεύχθηκε καθώς δεν έφυγαν από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με άδεια χέρια. Εξάλλου στην δεδομένη χρονική στιγμή, το αποτέλεσμα είναι που μετράει κι αυτό χαροποιεί τους πάντες στο πράσινο στρατόπεδο. Με το 0-1 επί Αρη , το τριφύλλι παραμένει στην κορυφή έχοντας συντροφιά την ΑΕΚ, ενώ από την άλλη οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να… τσιμπήσουν κάτι ώστε σε σε συνδυασμό με την ήττα του Βόλου να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την 5η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! >> https://www.protothema.gr/sports/article/1357780/stoiximan-super-league-heri-heri-stin-korufi-aek-kai-pao-sto-3-o-olubiakos/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr